reklama

Mamy z Limerick

reklama
no niestety taka nasza rola.miałam coś pożreć ale jakoś mi się odechciało.wypiłam tylko herbatkę i już.w ogóle od jakichś trzech dni spada mi apetyt:sorry: wieczorem to już praktycznie nie jem a to dziwne bo dotąd nie wybierałam się do łóżka dopóki się na maksa nie najadłam:rolleyes::rolleyes2: no i łapki mi spuchły tak że kostek mi nie widać:szok: a wcale tak dużo dzisiaj nie chodziłam-tylko spacerek do smythsa a to rzut beretem ode mnie

Tak sobie ogladalam inne fora mam ... OOoooOOooOO i jest tu mnostwo mamusiek z roznych stron swiata ... Francja Czechy Austria Egipt Uk IE Grecja Szwajcaria Szkocja Belgia mnostwo mnostwo mnostwo :))

Zmykam mamki jak na razie spac :)) Moze jeszcze pozniej wpadne :))

to idziesz chyba drzemać skoro masz jeszcze zajrzeć;-) śpij spokojnie

A ja mam ten problem ze mi sie iczy zaklejaja ja sie klade spac a usnac nie moge ;/ to wtedy na fonie na necie jeszcze sobie posiedze to wpadam czasem na forum o 2 i czytam message ;/ A co do tych kostek to szkoda mi Ciebie kochana niesamowicie :( Mnie zawsze bardzo kolana i lydki bolalay ... Aaaa i ucaluj mame zycz bezpiecznego i milego lotu i w ogole powrotu do domku :))

a ja w lozku z laptopem:)
A oglada film a ja osiedze jeszcze chwilke nakarmie mala i tez walne w kimono:)
Drozdusia a co do Olci to nie wiem:( zadzwonila ze przyjedzie jutro ale miala oddzwonic o ktorej bedzie bo mam ja odebrac ale nie zadzwonila jeszcze.....moze mala jej marudzi.....zaraz eska posle to sie czegos dowiem

oj ja sie dopiero pozbieralam. Hej laseczki moje kochane, przyjezdzam jutro:) Aga mnie odbierze z dworca. Juz sie prawie zdecydowalam na autko ale mala takie popisy dala dzis i wczoraj ze w zyciu, darla sie jakby ktos ja kroil a tylko mnie zobaczyla to cicho, mowienie, spiewanie nic nie pomagalo, musialam sie zatrzymac.
Marta a to gdzie wy na lotnisko jechaliscie, ja myslalam ze do Dublina, w takim czasie to odrzutowcem normalnie. A celibatu troszke nie zaszkodzi, wiesz jak potem smakuje???
Ja jeszcze szczesciara jestem bo kolejne szczepienie bylo z tatusiem i to on ja trzyma za kazdym razem:sorry:wiec na razie mamusia cacy.
Jej jak ja sie nie moge doczekac zeby was zobaczyc i nowe zdjatka porobic.
Justys a gdzie u fryzjerki bylas u siostry Natalii? Troche pozno sie zdecydowalam a chcialabym aby mi tez wloski maznela, bede trzymac w kciuki zeby mnie gdzies jutro wcisnela...Bo ja to tysiac nspraw na raz chcialabym zalatwic:)

reklama
A ja się witam i zmykam;) jak zawsze ostatnio ;( jak mamcia poleci a będziecie mnie jeszcze poznawały i pozwolicie to też się wproszę na jakieś spotkanko ;-) U mnie coś Michał się przestawił i w nocy wstawać muszę co najmniej z 2 razy:eek: Krycha rzeczywiście może Ty idz lepiej do lekarza, sprawdzi tak czy nie a i Ty będziesz spokojniejsza a powiem że ja robiłam testy za 2 e i nic chyba ostatni wyszedł taki lekko różowy < kupiłam 3 dwupaki i robiłam co pewien czas> i się wkurzyłam kupiłam w aptece to od razu < nie musiałam czekać> wyszła kreseczka że tak ;) choć może ja trafiłam na ciulowa partię:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry