reklama

Mamy z Limerick

Hejka:))Jak się ciesze że Olcia będzie:-D:-D mam nadzieje że damy rade się spotkać :tak:;-)Mati wstał i robi teraz taaaaaaakie kupsko:szok:wow chyba skończy się wanienką:-D Mari wczoraj miał gorączke że myślałam że cosik go bierze bo zakaszlał u Justysi i już byłam taka załamana a On w nocy że go w buzi boli i :szok: zębiska mu wychodzą :-D ja nawet nie wiedziałam że wszystkich nie miał:-D ciesze się bo już myślałam że do gp będe musiała dzisiaj iść ufff.to moge jechać do miasta:-Dbez wyrzutów sumienia;-):-D Olcia ja go zawoziłam do Shannon a odbieram z Dublina:-D a do kiedy Ty będziesz??

reklama
dzień doberek.no to Martuś miałaś niespodziankę:-D a może to już ząb mądrości;-):laugh2: a moja mała coś nie w sosie od rana.piszczy i piszczy.chyba sama nie wie co chce:sorry: a może czuje że dziś w nocy babcia wyjeżdża:confused:

dzieńdoberek
a mój amigo od rana z babcią szaleje:-D:-D

a na zakupki to jutro ruszymy:tak: a dzisiaj to tylko na babski wieczór :-D

niu dziewuszki zazdroszczę nowych fryzurek a mnie cholipcia ominęło:sorry:

jak będzie jakaś kawka z olivcą to proszę o informację

Hejka:))Jak się ciesze że Olcia będzie:-D:-D mam nadzieje że damy rade się spotkać :tak:;-)Mati wstał i robi teraz taaaaaaakie kupsko:szok:wow chyba skończy się wanienką:-D Mari wczoraj miał gorączke że myślałam że cosik go bierze bo zakaszlał u Justysi i już byłam taka załamana a On w nocy że go w buzi boli i :szok: zębiska mu wychodzą :-D ja nawet nie wiedziałam że wszystkich nie miał:-D ciesze się bo już myślałam że do gp będe musiała dzisiaj iść ufff.to moge jechać do miasta:-Dbez wyrzutów sumienia;-):-D Olcia ja go zawoziłam do Shannon a odbieram z Dublina:-D a do kiedy Ty będziesz??

A noo to masz niezla niespodzianke :)) Zabek wychodzacy :))

dzień doberek.no to Martuś miałaś niespodziankę:-D a może to już ząb mądrości;-):laugh2: a moja mała coś nie w sosie od rana.piszczy i piszczy.chyba sama nie wie co chce:sorry: a może czuje że dziś w nocy babcia wyjeżdża:confused:

Ojj moze malenka wlasnie cos przeczuwa ze babunia jedzie :((
Pozdrow mame i zycz milego i bezpiecznego lotu :))

dzieńdoberek
a mój amigo od rana z babcią szaleje:-D:-D

a na zakupki to jutro ruszymy:tak: a dzisiaj to tylko na babski wieczór :-D

niu dziewuszki zazdroszczę nowych fryzurek a mnie cholipcia ominęło:sorry:

jak będzie jakaś kawka z olivcą to proszę o informację

Rowniez pozdrow babciunie maluszka :)) Noo i dzis jest Ladies Night Uuu I like It :))

Dziewczyny dzwoniłam do Olci i może po południu spotkamy się wszystkie w Crescent :-DTo popodziwiamy Maye:tak: lece na miasto kupić jakiś prezencik dla ślicznotki na powitanie:)

Ohh ja dzis odpadam napewno Bo Damiana nie ma A ja po szczypieniu jestem :((

Heja dziolchy :)) Ja wlasnie po szczypieniu z mala jestem dostala 3 razy w nozke ... Boszeee jak ja plakalam razem z nia ;( Nie umialam nie plakac ;((( A moja bidulka tez tak bardzo plakala ;(

hejo babki
pisac mi na priva kto idzie do Gosi to podam szczegoly!!!!!!
Olcia nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze sie zobaczymy!!!!!
Marta tos mnie nastraszyla tym Malikiem dobrze ze to nie chorobsko :):):)
Sylcia buziak dla polroczniaczki hihihihi

reklama
Nadinka ma dzis 6 miesięcy !!!

Ucałuj Ją od nas z okazji Jej 6 miesięcznicy :-D i przekaż wszystkiego naj, naj...

Nie zaszczepili mi Oliwii :no:! Była jakaś nowa pani doktor, na zastępstwie za Wojnarową, która nie bardzo wiedziała co i jak... Chciała podać Młodej szczepionkę, ale nie wiedziała którą i ważyć chciała w ubraniu, tak tylko orientacyjnie :szok:! Powiedziałam, że w poniedziałek i wtorek Oliwcia miała gorączkę i że to przez ząbka było (teraz to już to wiem prawie na pewno, bo osłuchała i mówiła, że wszystko oki i gardziołko też oki :-D) sprawdziła uszka i stwierdziła, że w jednym błonka nie wygląda super i trzeba odczekać 10 dni :wściekła/y:! Ale jak wyszliśmy od niej to oboje z wężem mieliśmy takie wrażenie jakby wykorzystała fakt ząbkowania żeby nie musieć podawać tej szczepionki, ale może się mylimy... W każdym razie babce bardzo ulżyło jak powiedziałam o tej gorączce :eek:

A jakieś szczegóły co do spotkania w Cresent? W prawdzie nie wiem czy się wyrobię, bo mam dziś zajęty cały dzień, ale postaram się wyrwać choć na chwilkę :sorry:! A czy jutro można gdzieś Olivcę złapać???? Ktoś sie orientuje????

Martuana, dla Mareczka też gratulki - kolejny ząbek do kolekcji i to zupełnie nieoczekiwany :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry