madziakowalik
Fanka BB :)
drozdusia krycha mam nadzieje , za tak bedzie :-):-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i może w połączeniu z popołudniowym spacerkiem, bo wracałam z Cresent na nogach, nie chciało mi się czekać na autobus przekona Jej organizm do przespania całej nocki
;-)... Byłoby super hihihihihihihihihihihihihi...

Majeczka jest urocza :-)
było suuuuuuuper miałyśmy troche czasu dla siebie bo dziewczynki pojechały do znajomej na noc chciała żeby jej cureczke rozerwały
a i dla nich troche inności
Ja z mężusiem właśnie poflirtowałam na skeypie dzieci już smacznie śpią hah i mam czas dla siebie
:-) Aguś co z maleństwem??bo się martwie:-( Oleńko było sympatycznie a Maya jest przecudna
A dziewczyny pewnie bawią się w najlepsze
, a poza tym wstałam do Oliwci tylko jeden raz w nocy, jakąś godzinkę temu, bo jęczała, ale szybciutko znów spała
! Ogólnie jestem w wielkim szoku, trzeci dzień nauki samodzielnego zasypiania i stosowania się do książki "U[FONT=Book Antiqua,Book Antiqua][FONT=Book Antiqua,Book Antiqua]ś[/FONT][/FONT]nij wreszcie! 

! Nie chcę zapeszyć, ale widzę światełko w tunelu hihihihihihihihihihihihihiihihihi...[/FONT]A ja sobie też posiedziałam z siostrzyczkąbyło suuuuuuuper miałyśmy troche czasu dla siebie bo dziewczynki pojechały do znajomej na noc chciała żeby jej cureczke rozerwały
a i dla nich troche inności
Ja z mężusiem właśnie poflirtowałam na skeypie dzieci już smacznie śpią hah i mam czas dla siebie
:-) Aguś co z maleństwem??bo się martwie:-( Oleńko było sympatycznie a Maya jest przecudna
A dziewczyny pewnie bawią się w najlepsze
![]()

!!! A Laseczki na pewno wybawiły się na maxa ;-), może się nam pochwalą jak było hihihihihihihihi...hejka
no na szczescie po ponad 7 godzinach przyjemnosci szpitalnych moglysmy pojsc do domu
majcia ma powazne zapalenie nerek nie wiadomo skadmocz badali jej 3 razy bo ciagle bialko wychodzilo
ma antybiotyk i bedzie tez miec usg nerek i cos tam jeszcze ale zapomnialam....bylam tak zmeczona i wogole....bo jak rano wylazlam z nia z domu tak wrocilam okolo 21......wrrrrrr...ale dobrze ze nas poscili bo pan doktor to juz chcial nas na odziale zostawic....e ch.....
no nic mam nadzieje ze to jej szybciutko minie....sama mam problemy z nerkami wiec wiem jakie to nieprzyjemne....a ona taka dzielna.....wogole nie placze.....
dobranoc....musze polozyc sie troche w koncu
pa

! Szkoda mi Jej jak nie wiem... To takie niesprawiedliwe żeby taka Kruszynka cierpiała
! Zdrówka Majeczce życzę i daj znać po usg co i jak, oki?
JAK tam po imprezce??? ja dzisiaj przeszczęśliwa bo mężuś w nocy wraca
Laski mam propozycje która ma czas?? po południu?? nie wiem czy wiecie ale ta Anita z trojaczkami jest w szpitalu ma jakieś problemy i pewnie jeszcze poleży ja myśle że może bym wpadła do niej do szpitala pewnie będzie jej miło a przykro że sie zle poczuła w naszym gronie;-)można by było kupić kwiaty i odwiedzić ją pogadać troszke co ??która by była chętna??bo lepiej żebyśmy przynajmniew ze dwie poszły będzie razniej a napewno ją znajdziemy bo ile może być tam Anit w ciąży z trojaczkami co??HEJ DZIEWCZYNYJAK tam po imprezce??? ja dzisiaj przeszczęśliwa bo mężuś w nocy wraca
Laski mam propozycje która ma czas?? po południu?? nie wiem czy wiecie ale ta Anita z trojaczkami jest w szpitalu ma jakieś problemy i pewnie jeszcze poleży ja myśle że może bym wpadła do niej do szpitala pewnie będzie jej miło a przykro że sie zle poczuła w naszym gronie;-)można by było kupić kwiaty i odwiedzić ją pogadać troszke co ??która by była chętna??bo lepiej żebyśmy przynajmniew ze dwie poszły będzie razniej a napewno ją znajdziemy bo ile może być tam Anit w ciąży z trojaczkami co??

!!! Bardzo dobry pomysł Martuanko ;-)HEJ DZIEWCZYNYJAK tam po imprezce??? ja dzisiaj przeszczęśliwa bo mężuś w nocy wraca
Laski mam propozycje która ma czas?? po południu?? nie wiem czy wiecie ale ta Anita z trojaczkami jest w szpitalu ma jakieś problemy i pewnie jeszcze poleży ja myśle że może bym wpadła do niej do szpitala pewnie będzie jej miło a przykro że sie zle poczuła w naszym gronie;-)można by było kupić kwiaty i odwiedzić ją pogadać troszke co ??która by była chętna??bo lepiej żebyśmy przynajmniew ze dwie poszły będzie razniej a napewno ją znajdziemy bo ile może być tam Anit w ciąży z trojaczkami co??
! Widzisz, Martuanko, już nas jest więcej :-)! Oj, nie zazdroszczę Jej, tyle musi przejść...Sylcia007, super! Widzisz, Martuanko, już nas jest więcej :-)! Oj, nie zazdroszczę Jej, tyle musi przejść...