reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dzięki dziewczyny.
Ta dominika zaglądała na forum dzisiaj,Mamuśka 13 października.
Wysłałam prośbę do admina o sprawdzenie Ip (sama gdzieś posiałam linka do tego :sorry:) i admin zadecyduje co z tym fantem zrobic :confused2:

Dzięki dziewczyny.
Wysłałam prośbę do admina o sprawdzenie Ip (sama gdzieś posiałam linka do tego :sorry:) i admin zadecyduje co z tym fantem zrobic :confused2:
WIELKIE DZIĘKI ŻE SIĘ ZA TO WZIEŁAŚ:tak: CO DO DOMINIKI MAM TYLKO PRZYPUSZCZENIA A ANITE OSOBIŚCIE SPRAWDZIŁAM:-D A TERAZ MYKAM PO MOJE DZIEWCZYNKI:))

Dzięki dziewczyny.

Dzięki śliczne :tak:! Przez ta całą sytuację nieufnie podchodzimy do każdej nowej mamusi która chce się do nas dołaczyć, Madziakowalik może coś powiedzieć na ten temat ;-), ale już wie o co chodzi, więc jest oki :-D

Muszę się naradzic z Kasią Irlandką....
Megan ma to samo Ip co Mamuska25 i dominika19 :sorry:
Czyli nadają z jednego komputera.Pobiera internet z firmy mysmart.ie:tak:
Sama sprawdziłam.Odnalazłam linka :cool2:

Jakieś propozycje co z tym fantem zrobic?

Ho ho ale znowu zamieszanko małe hihi:-D Ale ja na 100% to nie Megan jak by co !!! ;-) ja tak na chwilke zaglądam i słuchajcie mam pytanko może jak moja mamcia poleci to za tydzień albo 2 zrobimy spotkanko u mnie jeśli były byście chętne oczywiście;-) Pogoda cudowna jak na Irlandię ;) udanego popołudnia

MEGAN MOGLABYS SIE WYTŁUMACZYC!!!???WYJASNIJ TO!!!PO CO CI TO BYLO???JA TEGO NIE POTRAFIE ZROZUMIEC....MASAKRA POPROSTU!!!!
KAJA ja sie pisze na sptkanko:)))) justyna jak po zakupach?
ja staram sie nie zbzikowac od pytan dominka...maciej sobie wyszedl na piwko i oczywiscie z godzinki zrobily sie juz 3!!!!oj faceci!!!

Witam mamusie !!!:-)

krycha ja tez nie moge zrozumiec po co ta laska podszywa sie pod kogos :crazy: i chyba nie zrozumie . ale sie dzieje no nie ladnie poprostu bleeeeee. jak mija weekendzik bo u mnie na skurczach lekkich nasz diabelek pcha sie na swiat bylismy na zakupach i mialam centralnie atak paniki moje cale ciala trzeslo sie jak galaretka :-(:-(:-( moj sie wystraszyl okropnie .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry