Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podajcie mi dokladny nick tej dominiki![]()
WIELKIE DZIĘKI ŻE SIĘ ZA TO WZIEŁAŚDzięki dziewczyny.
Ta dominika zaglądała na forum dzisiaj,Mamuśka 13 października.
Wysłałam prośbę do admina o sprawdzenie Ip (sama gdzieś posiałam linka do tego) i admin zadecyduje co z tym fantem zrobic
![]()
CO DO DOMINIKI MAM TYLKO PRZYPUSZCZENIA A ANITE OSOBIŚCIE SPRAWDZIŁAM
A TERAZ MYKAM PO MOJE DZIEWCZYNKIDzięki dziewczyny.
Ta dominika zaglądała na forum dzisiaj,Mamuśka 13 października.
Wysłałam prośbę do admina o sprawdzenie Ip (sama gdzieś posiałam linka do tego) i admin zadecyduje co z tym fantem zrobic
![]()
! Przez ta całą sytuację nieufnie podchodzimy do każdej nowej mamusi która chce się do nas dołaczyć, Madziakowalik może coś powiedzieć na ten temat ;-), ale już wie o co chodzi, więc jest oki 
Ale ja na 100% to nie Megan jak by co !!! ;-) ja tak na chwilke zaglądam i słuchajcie mam pytanko może jak moja mamcia poleci to za tydzień albo 2 zrobimy spotkanko u mnie jeśli były byście chętne oczywiście;-) Pogoda cudowna jak na Irlandię
i chyba nie zrozumie . ale sie dzieje no nie ladnie poprostu bleeeeee. jak mija weekendzik bo u mnie na skurczach lekkich nasz diabelek pcha sie na swiat bylismy na zakupach i mialam centralnie atak paniki moje cale ciala trzeslo sie jak galaretka :-