reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Zgodnie z regulaminem skasowałam to.Anineczka

JA JUŻ MAM DZIEWCZYNKI CZEKAM NA OLEŃKE I JEDZIEMY DO DUBLINA:tak: JA PO MOJEGO MARKOWSKIEGO DZISIAJ JUŻ SAMA NIE BĘDE SPAŁA :-D ALE MUSZE SIĘ TEŻ ZASTANOWIĆ NAD ZMIANĄ OSOBOWOŚCO COBY MARKOWSKIEMU RAZNIEJ W ŁOŻU BYŁO:-D:-D:-D:-D

reklama
No nie fajnie Megan się zachowała i mogła by napisac po co to było, szukała akceptacji?? zainteresowania?? bo z tej całej sytuacji to tak wynika, dziewczyny z Ennis też widac złe bo je też kręciła. Tak jam Martuana napisała smutne to.

DZIEWCZYNY TAK JAK SIĘ SPODZIEWAŁAM DOSTAJE OBRZYDLIWE TEKSTY NAWET NIE POWTARZAM BO MAM TROCHE GODNOŚCI:szok: NIE WIEM JAK ALE TRZEBA ZTYM SKOŃCZYĆ :szok: LASKA JEST NIEOBLICZALNA :szok:NIE POTRAFI SIĘ POGODZIĆ Z PORAŻKĄ :wściekła/y: JAK COŚ MI SIĘ STANIE TO WIECIE KTO JEST SPRAWCĄ:wściekła/y::-D ALE POWAŻNIE MUSZE GDZIEŚ TO ZGŁOSIĆ NIE CHCE MIEĆ Z NIĄ NIC WSÓLNEGO WIADOMOŚCI MAM NIE KASUJE SŁYSZYSZ MEGAN DAJ NA LUZ BO JA NIE ŻRTUJE:wściekła/y:

O kurde Marta, ale tupet:szok: Nie z Twojej strony oczywiście. melduj się więc tutaj często żebyśmy wiedziały że wszystko z Tobą ok.
Madzia a Ty uważaj z tą akcją poród bo jeszcze dzisiaj na porodówce wylądujesz:tak::tak:

Ostatnia edycja:
Po oczyszczeniu atmosfery (moze nie calkowicie) wracam do lask.Moze i tak zagladam tu codziennie wiec moze i czasem cosik skrobne.
Martuana dzieki za oczyszczenie atmosfery,dla mnie to wszystko przechodzi ludzkie pojecie.Ja caly czas jestem w szoku hihi mysle ze wyjasnienia Megan nie sa potrzebne,kazda z nas wie chyba co jest grane..
Wiecie co szkoda mi troche tej dziewczyny bo chyba jest bardzo samotna,tak to chyba wytlumaczyl by psycholog.Moze robila to Żeby móc pogadać z samym sobą, mieć "wsparcie" dla włsnych poglądów? brrrr z daleka od takich osob.
Martuana wspolczuje pogrozek..

Po oczyszczeniu atmosfery (moze nie calkowicie) wracam do lask.Moze i tak zagladam tu codziennie wiec moze i czasem cosik skrobne.
Martuana dzieki za oczyszczenie atmosfery,dla mnie to wszystko przechodzi ludzkie pojecie.Ja caly czas jestem w szoku hihi mysle ze wyjasnienia Megan nie sa potrzebne,kazda z nas wie chyba co jest grane..
Wiecie co szkoda mi troche tej dziewczyny bo chyba jest bardzo samotna,tak to chyba wytlumaczyl by psycholog.Moze robila to Żeby móc pogadać z samym sobą, mieć "wsparcie" dla włsnych poglądów? brrrr z daleka od takich osob.

nom Gastone przeciez Ciebie nigdy z tad nikt nie wyganial!!!! ;-)

Ho ho ale znowu zamieszanko małe hihi:-D Ale ja na 100% to nie Megan jak by co !!! ;-) ja tak na chwilke zaglądam i słuchajcie mam pytanko może jak moja mamcia poleci to za tydzień albo 2 zrobimy spotkanko u mnie jeśli były byście chętne oczywiście;-) Pogoda cudowna jak na Irlandię ;) udanego popołudnia

Ja sie pisze na spotkanko :))

MEGAN MOGLABYS SIE WYTŁUMACZYC!!!???WYJASNIJ TO!!!PO CO CI TO BYLO???JA TEGO NIE POTRAFIE ZROZUMIEC....MASAKRA POPROSTU!!!!
KAJA ja sie pisze na sptkanko:)))) justyna jak po zakupach?
ja staram sie nie zbzikowac od pytan dominka...maciej sobie wyszedl na piwko i oczywiscie z godzinki zrobily sie juz 3!!!!oj faceci!!!

Tez tego nie rozumiem Brak slow ...

DZIEWCZYNY TAK JAK SIĘ SPODZIEWAŁAM DOSTAJE OBRZYDLIWE TEKSTY NAWET NIE POWTARZAM BO MAM TROCHE GODNOŚCI:szok: NIE WIEM JAK ALE TRZEBA ZTYM SKOŃCZYĆ :szok: LASKA JEST NIEOBLICZALNA :szok:NIE POTRAFI SIĘ POGODZIĆ Z PORAŻKĄ :wściekła/y: JAK COŚ MI SIĘ STANIE TO WIECIE KTO JEST SPRAWCĄ:wściekła/y::-D ALE POWAŻNIE MUSZE GDZIEŚ TO ZGŁOSIĆ NIE CHCE MIEĆ Z NIĄ NIC WSÓLNEGO WIADOMOŚCI MAM NIE KASUJE SŁYSZYSZ MEGAN DAJ NA LUZ BO JA NIE ŻRTUJE:wściekła/y:

Marta wszystko zostaw sobie wystarczy ze pokarzesz to na Gardzie a dziewczyna bedzie miala nauczke na cale zycie a za grozby odbiora jej dziecii i zostanie wyslana do polski !!!

Wpadaj niech wpada kazda z was :))

Gastone :-D:-D:-D

Natinke18, mam pytanko do Ciebie, czy jak stosowałaś tą metodę samodzielnego usypiania na Dominiku to też ryczał na widok łóżeczka? Jak długo trwała u Was ta walka?

Martuana, co za groźby :szok:? My Cię nie damy :-D;-):-D

Kaja_respect, bardzo chętnie tylko jak się do Ciebie dostać? A co do testów, to robiłam i te za 2 e i Boots'owe, jeszcze tylko droższe zostały mi do zasikania hehehehehehe... Ale już poczekam z tym trochę! Choć nie powiem zaczynam sie troszkę martwić tą całą sytuacją :eek:...

Kasiu Irlandko i Anineczko, dziękujemy za szybką interwencję :tak:

Zmykam usypiać Malutką, później jeszcze postaram się wpaść :sorry:

Siedze sobie ogladam tv a tu Michas urzadzil sobie malowanko i nie zajelo mu to nawet 1 min jak mi pod parapetem olowkiem nasmarowal olowkiem:szok::-D Wiecie pomyslalam sobie i rozlozylam kojec w sypialni u nas jesli po raz kolejny postanowi wstac po 4.30 to po prostu go przeniose i moze jak zobaczy ze ja spie to bedzie tez sie ladl i bedzie spal znowu cale nocki, kurde nie wiem co mu przeciez juz tak ladnie spal:eek: z drugiej strony spi z Amelka w pokoju wiec widzi ze ona spi no wiec czy to bedzie ,ialo sens z tym kojcem:confused2: a moze zabki ale nie 2 tydzien chyba:eek:

reklama
Do góry