Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NIE WIEM JAK ALE TRZEBA ZTYM SKOŃCZYĆ
LASKA JEST NIEOBLICZALNA
NIE POTRAFI SIĘ POGODZIĆ Z PORAŻKĄ
JAK COŚ MI SIĘ STANIE TO WIECIE KTO JEST SPRAWCĄ
ALE POWAŻNIE MUSZE GDZIEŚ TO ZGŁOSIĆ NIE CHCE MIEĆ Z NIĄ NIC WSÓLNEGO WIADOMOŚCI MAM NIE KASUJE SŁYSZYSZ MEGAN DAJ NA LUZ BO JA NIE ŻRTUJE
Po oczyszczeniu atmosfery (moze nie calkowicie) wracam do lask.Moze i tak zagladam tu codziennie wiec moze i czasem cosik skrobne.
Martuana dzieki za oczyszczenie atmosfery,dla mnie to wszystko przechodzi ludzkie pojecie.Ja caly czas jestem w szoku hihi mysle ze wyjasnienia Megan nie sa potrzebne,kazda z nas wie chyba co jest grane..
Wiecie co szkoda mi troche tej dziewczyny bo chyba jest bardzo samotna,tak to chyba wytlumaczyl by psycholog.Moze robila to Żeby móc pogadać z samym sobą, mieć "wsparcie" dla włsnych poglądów? brrrr z daleka od takich osob.
Martuana wspolczuje pogrozek..
Ho ho ale znowu zamieszanko małe hihiAle ja na 100% to nie Megan jak by co !!! ;-) ja tak na chwilke zaglądam i słuchajcie mam pytanko może jak moja mamcia poleci to za tydzień albo 2 zrobimy spotkanko u mnie jeśli były byście chętne oczywiście;-) Pogoda cudowna jak na Irlandię
udanego popołudnia
MEGAN MOGLABYS SIE WYTŁUMACZYC!!!???WYJASNIJ TO!!!PO CO CI TO BYLO???JA TEGO NIE POTRAFIE ZROZUMIEC....MASAKRA POPROSTU!!!!
KAJA ja sie pisze na sptkanko))) justyna jak po zakupach?
ja staram sie nie zbzikowac od pytan dominka...maciej sobie wyszedl na piwko i oczywiscie z godzinki zrobily sie juz 3!!!!oj faceci!!!
DZIEWCZYNY TAK JAK SIĘ SPODZIEWAŁAM DOSTAJE OBRZYDLIWE TEKSTY NAWET NIE POWTARZAM BO MAM TROCHE GODNOŚCINIE WIEM JAK ALE TRZEBA ZTYM SKOŃCZYĆ
LASKA JEST NIEOBLICZALNA
NIE POTRAFI SIĘ POGODZIĆ Z PORAŻKĄ
JAK COŚ MI SIĘ STANIE TO WIECIE KTO JEST SPRAWCĄ
ALE POWAŻNIE MUSZE GDZIEŚ TO ZGŁOSIĆ NIE CHCE MIEĆ Z NIĄ NIC WSÓLNEGO WIADOMOŚCI MAM NIE KASUJE SŁYSZYSZ MEGAN DAJ NA LUZ BO JA NIE ŻRTUJE
![]()
Po oczyszczeniu atmosfery (moze nie calkowicie) wracam do lask.Moze i tak zagladam tu codziennie wiec moze i czasem cosik skrobne.
Martuana dzieki za oczyszczenie atmosfery,dla mnie to wszystko przechodzi ludzkie pojecie.Ja caly czas jestem w szoku hihi mysle ze wyjasnienia Megan nie sa potrzebne,kazda z nas wie chyba co jest grane..
Wiecie co szkoda mi troche tej dziewczyny bo chyba jest bardzo samotna,tak to chyba wytlumaczyl by psycholog.Moze robila to Żeby móc pogadać z samym sobą, mieć "wsparcie" dla włsnych poglądów? brrrr z daleka od takich osob.
Martuana wspolczuje pogrozek..

? My Cię nie damy
;-)
...

Wiecie pomyslalam sobie i rozlozylam kojec w sypialni u nas jesli po raz kolejny postanowi wstac po 4.30 to po prostu go przeniose i moze jak zobaczy ze ja spie to bedzie tez sie ladl i bedzie spal znowu cale nocki, kurde nie wiem co mu przeciez juz tak ladnie spal
z drugiej strony spi z Amelka w pokoju wiec widzi ze ona spi no wiec czy to bedzie ,ialo sens z tym kojcem
a moze zabki ale nie 2 tydzien chyba