reklama

Mamy z Limerick

Widzisz Ania dlatego ten pomysł i tak ma wiele problemów a my na pewmno jej dodamy otuchy przecież fajowe z nas dziewczyny nie da się przy nas nudzić to co po południu umówimy się w centrum i Idziemy do Anitki:tak: trzymajcie kciuki dziewczynki żeby szybko wróciła do zdrowia:))Ale jak to takie poważnie bo wiecie wkońcu to trojaczki;-)

reklama
Noo szkoda mi jej ... Kupi sie kwiaty czekoladki i wytlumaczy sie jej wszystko Ja z angielskim no problem wiec szybko ja znajdziemy w szpitalu :)) Nie zebym twierdzila ze wy dziewczyny nie umiecie !!! Niechce z siebie robic panii nauczycielki

Mój angielski pozostawia wiele do życzenia, więc Sylcia007, przyda się Twoja znajomość ;-)

Widzisz Ania dlatego ten pomysł i tak ma wiele problemów a my na pewmno jej dodamy otuchy przecież fajowe z nas dziewczyny nie da się przy nas nudzić to co po południu umówimy się w centrum i Idziemy do Anitki:tak: trzymajcie kciuki dziewczynki żeby szybko wróciła do zdrowia:))Ale jak to takie poważnie bo wiecie wkońcu to trojaczki;-)

Supcio!!! Czekam na szczegóły i mocno trzymam kciukasy :tak:

aA WIĘC OFICJALNIE POTWIERDZAM ŻA ANITA MEGAN I PEWNIE DOMINIKA TO JEDNA OSOBA BYŁAM SPRAWDZIŁAM UWIERZYŁAM NIGDY TAKIEJ NIE BYŁO I NIEMA :-DpODAJCIE DALEJ A ONA NIECH SOBIE POGRÓŻKI WYSYŁA :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry