reklama

Mamy z Limerick

reklama
my właśnie wróciłyśmy z miasta.chłodnawo dzisiaj ale znośnie.na pewno lepiej niż w PL:sorry:
Krycha no to trafiliście na jakiegoś niedouka że tak powiem:no: konował a nie lekarz:baffled: jedynie Oliwcia może się cieszyć razem z tą babą z faktu że nie została zaszczepiona;-)
Sylcia duuuuużo buzioli dla Nadineczki naszej kochanej:-)
Justyś to jest w końcu ta imprezka?bo raz wspomniałyście potem jakoś tak cisza.a kiedy to?
Madziakowalik no w końcu możesz pospać.pewnie organizm zbiera siły na zbliżający się poród;-)

nie nie nie kochana :) Zle mnie zrozumialas a ja nie do konca sie wyslowilam ... Stwierdzilam swoja opinie po tym co Ty napsialas :)) Ja dzis bylam na szczypieniu dla 6 miesieczniaka bylam w Windmill niedaleko AIB baNku ja bylam na 10 :))

Aaaaaa, myślałam, że w Medipolu :-D:-p:-D... I, że miałaś z Nią do czynienia :-D

Krycha no to trafiliście na jakiegoś niedouka że tak powiem:no: konował a nie lekarz:baffled: jedynie Oliwcia może się cieszyć razem z tą babą z faktu że nie została zaszczepiona;-)
Madziakowalik no w końcu możesz pospać.pewnie organizm zbiera siły na zbliżający się poród;-)

Wiesz, ja tam się z Niś spierać nie będę, może Młoda rzeczywiście ma zaczerwienioną tą błonkę, ale po Jej zachowaniu można było wywnioskować, że się babeczka wymiguje :dry:! Pewnie, że się cieszy, ale ja wolałabym mieć to już za sobą! Nie lubię tych szczepień... I tak Jej to nie ominie... Dbałam cały tydzien o to żeby było oki a i tak d..a :-(

Madziakowalik, Drozdusia ma razję z tym zbieraniem sił :-)!!! Maleńka też musi przecież wypocząć przed wilkim dniem w którym się z Wami spotka ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie mialam doczynienia na szczescie ;/;/ Moja pielegniarka jest superr bardzo mila lekarz rowniez Zawsze moge o wszystkim pogadac wszystko takiebez spiec czy nerwow :)))))

Heh, no my z Wojnarową też nie mamy problemów... No, nieważne, mam nadzieję, że jak pójdziemy na to szczepienie to już tamtej babeczki nie będzie :-D

Oby !!! :wściekła/y: Bo jak masz sie denerwowac przez kogos kto np niewie co i jak i po co to tylko szkoda nerwow i czasu

Sylcia007, przejdzie mi ;-)! Wściekła jestem teraz, świerzo po wizycie, bo uważałam na Oliwkę, spotkanko musiałam w tygodniu odwołać :unsure:, bo gorączka, wszystko po to żeby zaczepić Pyzulę dzisiaj!! Tylko tej babeczki nie przewidziałam ;-):-D

reklama
co tu tak pusto?malutka śpi-nawet położyłam się obok niej bo oczy mi się kleiły ale jakoś nie mogłam zasnąć.a wypadałoby się przespać bo w nocy podróż do dublina:sorry:
są jakieś wieści o Oli?przybyła już?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry