Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Krycha mi tez zdaje ze lekarka z niej zadna byla ;/;/;/ Tylko patrzala jak sie wymigac
! Dziwna jakaś, nie
?Byłaś w Medipolu na szczepieniu??????? Na którą? No, to wiesz o czym mówię! Dziwna jakaś, nie
?

konował a nie lekarz
jedynie Oliwcia może się cieszyć razem z tą babą z faktu że nie została zaszczepiona;-)nie nie nie kochanaZle mnie zrozumialas a ja nie do konca sie wyslowilam ... Stwierdzilam swoja opinie po tym co Ty napsialas
) Ja dzis bylam na szczypieniu dla 6 miesieczniaka bylam w Windmill niedaleko AIB baNku ja bylam na 10
)

... I, że miałaś z Nią do czynienia 
Krycha no to trafiliście na jakiegoś niedouka że tak powiemkonował a nie lekarz
jedynie Oliwcia może się cieszyć razem z tą babą z faktu że nie została zaszczepiona;-)
Madziakowalik no w końcu możesz pospać.pewnie organizm zbiera siły na zbliżający się poród;-)
! Pewnie, że się cieszy, ale ja wolałabym mieć to już za sobą! Nie lubię tych szczepień... I tak Jej to nie ominie... Dbałam cały tydzien o to żeby było oki a i tak d..a :-(Aaaaaa, myślałam, że w Medipolu... I, że miałaś z Nią do czynienia
![]()
Nie mialam doczynienia na szczescie ;/;/ Moja pielegniarka jest superr bardzo mila lekarz rowniez Zawsze moge o wszystkim pogadac wszystko takiebez spiec czy nerwow))))

Heh, no my z Wojnarową też nie mamy problemów... No, nieważne, mam nadzieję, że jak pójdziemy na to szczepienie to już tamtej babeczki nie będzie![]()
Bo jak masz sie denerwowac przez kogos kto np niewie co i jak i po co to tylko szkoda nerwow i czasuOby !!!Bo jak masz sie denerwowac przez kogos kto np niewie co i jak i po co to tylko szkoda nerwow i czasu
, bo gorączka, wszystko po to żeby zaczepić Pyzulę dzisiaj!! Tylko tej babeczki nie przewidziałam ;-)