reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
witam wszystkie mamcie z limerick:))
w koncu za namowa jednaj z Was jestem i sie witam:))na codzien przesiaduje na ennisowych mamusiach,ale postaram sie wpadac tez do Was:tak::tak::tak: troche was poczytalam i tak mi glupio bo wy tu jak jedna wielka rodzina,hehe:-D a ja taki outsider;-);-);-) pozdrawiam i milego dzionka:tak::tak::tak:

dzień dobry babeczki.pogoda się nieco wyklarowała więc jest nadzieja na spacerek.ale póki co trzeba przygotować jakiś obiadzik:sorry: a lenia mam jak stąd do wieczności....:confused2:

kasia wpadaj! wpadaj! pogadaj z nami o pierdołach:-D a może na kawkę do nas wpadniesz? bo chyba z Limerick jesteś?

justysia niu i po problemie teraz tylko spakować i lecieć:tak::tak::-D:-D....a wrócić!!;-)

drozdusia ja wybieram się na przebieżkę po centrum , może wpadniemy na siebie;-)

Hej dziewczeta,a ja dzis tez mialam sie wybrac do miasta tylko zanim sie zebralam w calosc stwierdzilam ze jak mam dzien wolny to musze ogarnac chalupke bo zararasta.Jula z babcia na spacerku wiec sie musze sprezyc.
Justys super ze macie juz paszporcik.
No to jutro juz bede wiedziala jaki dzien mam wolny w przyszlym tygodniu i dam wam znac to pokawkujemy,stesknilam sie juz za wami.
Dobra lece do obowiazkow

hejo dziewczeta :):):)
mamy paszport!!!!!! jupiiiiii!!!!!!!!!!!!!:tak:
zmykam bo mam troche roboty :) Cytrusek fajnie ze sie z nami spotkasz na kawuche !!!!:-)

NOo to supicoo ze juz masz !!! :))

w koncu za namowa jednaj z Was jestem i sie witam:))na codzien przesiaduje na ennisowych mamusiach,ale postaram sie wpadac tez do Was:tak::tak::tak: troche was poczytalam i tak mi glupio bo wy tu jak jedna wielka rodzina,hehe:-D a ja taki outsider;-);-);-) pozdrawiam i milego dzionka:tak::tak::tak:

Fajnie ze wpadlam moja droga :)) Im nas wiecej tym lepiej :))

Hej dziewczeta,a ja dzis tez mialam sie wybrac do miasta tylko zanim sie zebralam w calosc stwierdzilam ze jak mam dzien wolny to musze ogarnac chalupke bo zararasta.Jula z babcia na spacerku wiec sie musze sprezyc.
Justys super ze macie juz paszporcik.
No to jutro juz bede wiedziala jaki dzien mam wolny w przyszlym tygodniu i dam wam znac to pokawkujemy,stesknilam sie juz za wami.
Dobra lece do obowiazkow

Noow kocnu wpadalas kochaneczko noo i masz wolne chwilka dla rodzinkii noo i chwilka wytchnienia :))

Ohh a ja musze na miasto jechac nic tyko wyszykwoac sie i spadac ;/ nadinka juz w sumie zdrowa jescze ma cos tam w nosku ale musze jechac ...

Ja byłam zadowolona z opieki zaraz przed, podczas i po porodzie. Bardzo uprzejmy personel (no, może z małymi wyjątkami), jedzonko super, tylko sale... No, ale w końcu to szpital, nie? I tak nie jest najgorzej, bo zawsze można się zasłonić zasłonką i nikt nieproszony nie będzie zaglądał... Nie bardzo wiem co mogłabym jeszcze dodać... No, może jeszcze to, że podczas porodu z regóły z rodzącą i jej partnerem przez cały czas jest tylko położna i, że sale porodowe są czyste, komfortowe (przynajmniej były jak ja rodziłam). A może coś więcej nam napiszesz o sobie? No i może się do nas przyłączysz... My bardzo lubimy poznawać nowe osoby! Jak coś Ciędzie interesowało to pytaj, postaramy się pomóc! Aaaa i do kolejek musisz się przyzwyczaić, w szpitalach to norma...

Sylcia007, zostawiłaś u mnie ostatnio pieluszkę Nadinki...

Drozdusia, kupiliście te bramki? I czemu tak daleko po nie jechaliście?

Martuana, Ty to chyba zakochana jesteś, portfel zgubić heh... Dobrze, że się znalazł! Jak Ty to robisz, ż Ci wózkowe prezenty robią?

Justysia21, katalogi, prawie, w całości rozdane! Jak Julcia się czuje?

Madziakowalik, jak wizyta w szpitalu minęła? Jak się czujesz?
czesc, dziekuje bardzo za odp i mile slowa...... bardzo chetnie bym do Was dolaczyla ale tak jakos nie wiem jak.... no bo jak tak Was czytam to jestescie jak rodzina - swietnie sie znacie i wogule.... Ah to moze na poczatek kilka slow o sobie: wiec w limerick mieszkam od 4 lat razem z mezem, mam 25 lat i jestem w 19 tygodniu mojej pierwszej ciazy :) i nie znam tu zbyt wiele mam wiec nie bardzo mam z kim o tym wszystkim pogadac i gdzie szukac porady....

reklama
Czesc dziewczynki i my dopijamy po dlugim weekendzie, wczoraj mialysmy tyle zalatwiania ze na wieczor juz padlam jak kawka.
Agus dzieki za wszystkie porady, mysle ze sie udalo :)

No wiesz co kasia, co za zdrada, nawet Twoj nick mowi ze jestes mama Limerick a siedzisz u enisowek, niewybaczalne :-D:-D:-D Rozgosc sie mala i nie marudz tam, wiesz jak to mowia o rodzinie, ze najlepiej tylko na obrazku hahaha
hejo dziewczeta :):):)
mamy paszport!!!!!! jupiiiiii!!!!!!!!!!!!!:tak:
zmykam bo mam troche roboty :) Cytrusek fajnie ze sie z nami spotkasz na kawuche !!!!:-)
GRATULACJE!!!!
czesc, dziekuje bardzo za odp i mile slowa...... bardzo chetnie bym do Was dolaczyla ale tak jakos nie wiem jak.... no bo jak tak Was czytam to jestescie jak rodzina - swietnie sie znacie i wogule.... Ah to moze na poczatek kilka slow o sobie: wiec w limerick mieszkam od 4 lat razem z mezem, mam 25 lat i jestem w 19 tygodniu mojej pierwszej ciazy :) i nie znam tu zbyt wiele mam wiec nie bardzo mam z kim o tym wszystkim pogadac i gdzie szukac porady....
co nie wiesz:tak: dolaczasz i już :) witaj witaj, widzisz mi tez jakos ciezko poznac jakies mamusie tu gdzie mieszkam wiec przesiaduje na limericku:D

Do góry