justysia21
Elfikowa mama :D
ja tez juz lece bo jutro do pracy
tak mi sie chce ze az mi sie nie chce
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no wlasnie mnie tez brakuje)
tak jak sie spodziewalismy maciej jest na bezplatnym urlopie...ale niby tylko 2 tygodnie takze luzik,pobedziemy troszku razem) byle ten urlop nie przedluzal sie w nieskonczonosc!!!
zmykam na"czas honoru" pappapa
ja tez juz lece bo jutro do pracytak mi sie chce ze az mi sie nie chce
![]()
Hello!:-)
Pewnie jak ja zagladam to juz nikogo niema:-(
No nic zglaszam sie jak obiecalam,przepraszam ze tak pozno ale jakos wczoraj po zbieraniu slodyczy juz mi sie nie chcialo
Tak wiec mam wolne we wtorek,z checia bym pokawkowala,no ale u kogos ...bo chce dac odpoczac babci od nas trochu
Wiec jakby jakies kawkowanie sie zapowiadalo na wtorek to ja chetna jestem.
dobranoc :-):-):-)

jak już się na dobre wkręcisz w pracę to skończą się nocne posiadóweczki
no i jestem w szoku że Lola tak dobrze się tam czuje.i nawet nie rozrabiała
Madziu no to najwyżej pojadę na waleta:-) jakoś tak nie mogę się zebrać do pakowania.zawsze wolę zrobić coś innego
Cytrusku fajnie że masz wolne i możesz się z nami spotkać.w takiej sytuacji kawusia to mus bo nie wiadomo kiedy znowu będziesz mogła
Justysia powodzonkajak już się na dobre wkręcisz w pracę to skończą się nocne posiadóweczki
Aguś dzięki za herbatkę.normalnie lubię atmosferkę waszego domkuno i jestem w szoku że Lola tak dobrze się tam czuje.i nawet nie rozrabiała
Sylcia a jak tam twoje i Nadinki zdrówko?mam nadzieję że to choróbsko to już historia
spadam spać dziewczynki,kolorowych snów

Igorek rozciął sobie jezyczek i krew leci mu jak opętana. Lekarze juz nawet nie maja mu sie gdzie wkluc. znow probowali 3 razy i sie nie udało a mały płakał tak że miałam ochotę zabrać go stamtąd i uciekać jak najdalej. Nie mam już sił normalnie:-My znów w szpitaluIgorek rozciął sobie jezyczek i krew leci mu jak opętana. Lekarze juz nawet nie maja mu sie gdzie wkluc. znow probowali 3 razy i sie nie udało a mały płakał tak że miałam ochotę zabrać go stamtąd i uciekać jak najdalej. Nie mam już sił normalnie:-
-( Dlaczego życie jest takie niesprawiedliwe???