ms.marple
Zadomowiona(y)
a co wymarzyłaś ? chłopczyka?napewno cos w tym jest a moze uslyszalam to co chcialam uslyszec..... bo to niby wszystko jedno co bedzie byle by zdrowe ale pomazyc chyba mozna hihi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a co wymarzyłaś ? chłopczyka?napewno cos w tym jest a moze uslyszalam to co chcialam uslyszec..... bo to niby wszystko jedno co bedzie byle by zdrowe ale pomazyc chyba mozna hihi
heheh no to lekarz rewelacyjny)
A mi sie przypomnialo mialam kiedys takiego chlopaka ... mialam jakis swoj gorszy dzien a on chcial zablysnac Ooo jak bardzo to on mnie zna i powiedzial ... Kochana taki humorek masz a coo napewno jestes w trakcie przed lub po okresie)
Kurcze noo popatrzcie jak zgadl chlopak)

genialnie to wymyślił

Krycha a wiec wybiore sie do Kasii A ona w ktorym miejscu bedzie z Igorkiem ?
i wcześniej zadzwoń do Niej, bo wiem, że mają w któryś dzień do Dublina ich przewieźć...A dziekuje nawet calkiem dobrze :-) na szczescie bol glowy ktory trwal nieprzerwanie od tygodnia wreszcie minal.. :-) brzuszek coraz wiekszy i czasem zaczyna juz ''przeszkadzac''nie moge sie juz doczekac az malenstwo bedzie z nami... szkoda ze nie wiem napewno co to bedzie Niestety lekarz niebyl w stanie stwierdzic z cala pewnoscia ... ale powiedzial ze to chyba bardzo maly chlopczyk
ostatnio słyszałam anegdotę: "przyszła mamusia pyta lekarza o płeć dzidziusia w brzuszku a doktor po długim namyśle odpowiada..'"hmmm albo dziewczynka albo skromny chłopczyk'";-)

heheh no to lekarz rewelacyjny)
A mi sie przypomnialo mialam kiedys takiego chlopaka ... mialam jakis swoj gorszy dzien a on chcial zablysnac Ooo jak bardzo to on mnie zna i powiedzial ... Kochana taki humorek masz a coo napewno jestes w trakcie przed lub po okresie)
:-)nio mnie sie chlopak marzy od dawna Zreszta mezowi tez ....... i wszystkie ciotki wroza ze chlopak bedzie..... moze w styczniu na kolejnym usg sie dowiem.... chyba ze niewytrzymam i prywatnie na 4D sie przejde...a co wymarzyłaś ? chłopczyka?
bardzo blyskotliwy ten chlopak i jaki spostrzegawczyheheh no to lekarz rewelacyjny)
nio mnie sie chlopak marzy od dawna Zreszta mezowi tez ....... i wszystkie ciotki wroza ze chlopak bedzie..... moze w styczniu na kolejnym usg sie dowiem.... chyba ze niewytrzymam i prywatnie na 4D sie przejde...
za to teraz ma być upragniony facecik.także dzindusia co się odwlecze to nie uciecze
;-)no płeć niby nieważna ale ja to chciałam pierwszego chłopaka.ale jest Lolcia-dziewczynka z rogamiza to teraz ma być upragniony facecik.także dzindusia co się odwlecze to nie uciecze
;-)
ale ostatecznie to i tak zdrówko jest najważniejsze