reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

justynka ja bede miec goscia za niedlugo:) z moim ulubiencem:):):)jak masz ochote i dobrze sie czujesz to moze tez wpadniesz?????ja nie bardzo moge sie ruszyc na razie bo dziewczyny dwie w szkole i A w pracy dzis wiec musze byc w domku...ale zapraszam Cie jesli masz ochote...i w kominku sie pali hehhehe......

a Maycia wazy 6320( 20 wiecej od srody bo w szpitalu ja wazyli hehhe) i ma 59 cm( chyba ja zle zmierzyla bo wyglada na to ze w poltora miesiaca jakies poltora cm urosla tylko.....a jakos mi sie nie wydaje.....no ale to n ie jest wazne......najwazniejsze ze zdrowiutka i prawidlowo rozwinieta.....pielegniarka zadowolona :)no i my tez oczywiscie...

reklama
Aga jak mała wstanie to będziemy jechać na zakupy do Lidla to po drodze cię nawiedzimy;-) ale wózka to ja już kochana ze sobą nie wezmę żeby ci zaprezentować:-D

to już nie wiadomo co myśleć o tych szczepieniach.w sumie najlepiej jak każdy postąpi tak jak uważa że jest najlepiej.opinii jest zbyt wiele żeby się nimi sugerować:sorry2:

ja bym na ta grype zaszczepila...
a tak w ogole to slicznie za oknem slonce swieci az chce sie zyc :sorry::eek:
Drozdusia mam nadzieje ze sie za mocno nie potluklas i ze z malenstwem wszystko ok.... uwazaj na siebie kobieto.....:wściekła/y:

Justysia no teraz rzeczywiście słoneczko ale przed chwilą u nas lało i wiało:szok: i to tak że pomyślałam że naszą chałupkę zmiecie z powierzchni ziemi:hmm:
no i nie jest tak źle po tym upadku-trochę boli tu i ówdzie ale ogólnie jestem w jednym kawałku:blink:

Hej. Ja wam powiem ze tez ciagle jestem rozbita myslami co do tych szczepien....tym bardziej ze zasiegnelam rady mojej siostry ktora jest pielegniarka no i ona osobiscie by sie nie zaszczepila....hm. Wiec wysalalm ja z zapytaniem do jakiegos pediatry i lekarka powioedziala ze tez by sie nie szczepila i swoich dzieci rowniez. Czego nie robi tez nawet na zwykla grype....i badz tu czlowieku madry......

dziewczynki tak sobie myslalam ze moze ktoregos dnia do mnie byscie wpadly na jakas kawusie ?

Mam nadzieję, że nam się w końcu uda :tak:

Hej. Ja wam powiem ze tez ciagle jestem rozbita myslami co do tych szczepien....tym bardziej ze zasiegnelam rady mojej siostry ktora jest pielegniarka no i ona osobiscie by sie nie zaszczepila....hm. Wiec wysalalm ja z zapytaniem do jakiegos pediatry i lekarka powioedziala ze tez by sie nie szczepila i swoich dzieci rowniez. Czego nie robi tez nawet na zwykla grype....i badz tu czlowieku madry......

No właśnie :dry:, "bądź tu mądry i pisz wiersze" :eek:...

reklama
Justysia no teraz rzeczywiście słoneczko ale przed chwilą u nas lało i wiało:szok: i to tak że pomyślałam że naszą chałupkę zmiecie z powierzchni ziemi:hmm:
no i nie jest tak źle po tym upadku-trochę boli tu i ówdzie ale ogólnie jestem w jednym kawałku:blink:

Kochana to dobrze ze nie stalo sie cos gorszego i ze jestescie wszyscy calii i zdrowii !!

Do góry