reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

wieczorek babki
aguś dzięki za przemiłe kawkowanie:tak:żebyś widziała jak zmokliśmy wychodząc ze sklepu hehe
ja to zawsze chętnie kawkuję:tak::tak:

właśnie się relaksuję na sezonie na misia;-):-D:-D:-D

reklama
Matko kochana, dobrze, że Pyza poszła spać, bo jakieś takie nerwy mnie dopadły i nie wiem dlaczego :szok::szok::szok:... Młoda jak na złość jeszcze fisiowała, kolacyjki jeść nie chciała, z lekarstwem też cyrki były :dry:, ale ostatecznie poprzytulałyśmy się troszkę, Oliwcia wzięła psiaka pod pachę i grzecznie poszła, wtulona w piecha, spać... Całe szczęście! Zaraz się meliską uraczę, bo jak wąż wróci z pracy to... ;-):-p;-)!!!

Aha, Madziakowalik jeszcze w dwupaku i nadal w domu. Zaś Camomile napisała mi, że Igorek w dalszym ciągu portu nie ma założonego ponieważ miał temperaturę i przełożyli to na poniedziałek!

widzę że atmosferka dzisiaj nerwowa u co niektórych:sorry2: ja to ogólnie spokojna dziś jestem tyle że zaczęłam dzień nieco ostrzej niż zwykle.bardziej się przestraszyłam niż zdenerwowałam:eek:
ms.marple szkoda że się nie spotkałyśmy u Agi:blink:
Aga dzięki za gościnę,jak zwykle czułam się u was dobrze i komfortowo;-)
idę na filma z mężolem,a potem....zobaczy się na ile jestem dyspozycyjna:-p

widzę że atmosferka dzisiaj nerwowa u co niektórych:sorry2: ja to ogólnie spokojna dziś jestem tyle że zaczęłam dzień nieco ostrzej niż zwykle.bardziej się przestraszyłam niż zdenerwowałam:eek:
ms.marple szkoda że się nie spotkałyśmy u Agi:blink:
Aga dzięki za gościnę,jak zwykle czułam się u was dobrze i komfortowo;-)
idę na filma z mężolem,a potem....zobaczy się na ile jestem dyspozycyjna:-p

Aj, nie wiem czy pogoda tak na mnie wpłynęła, czy niedospanie... W każdym razie zamiast meliski raczę sie czerwoną herbatką, bo tak sobie pomyślałam, że może przyda mi się taki lekki powerek :-p;-)!

Pożegnam się już na dziś z Wami mamusie, bo wąż za niedługo wraca :rolleyes2:... Udanego hop do wyra i do klikania :sorry2:

Dobranoc Sylcia;) a ja właśnie sobie obejrzałam Twoje fotki na nk, ale ciekawy masz image, wow!! brawo za indywidualizm:) i piękna kobieta z Ciebie tak przy okazji;)

DZIEŃ DOBRY Śpiochy :-D:-D:-D!!! Od 05.00 tu zaglądam, ale widzę, że nikt nie ma ochoty wyłazić z ciepłego wyrka ;-) i wcale się nie dziwię, sama chętnie bym do niego wróciła, ale węża nie ma, więc nidy rydy... Młoda przebudziła się właśnie w okolicach 05.00, ale jeszcze zasnęła a mamusia już nie mogła... Zmykam więc na kawusię z cynamonem na rozgrzanie :sorry2:...

Drozdusia, jak się dziś czujesz? Mam nadzieję, że bardzo obolała nie jesteś :eek::tak:...

Udanego weekendu życzę i do klikania :blink:

reklama
Dobranoc Sylcia;) a ja właśnie sobie obejrzałam Twoje fotki na nk, ale ciekawy masz image, wow!! brawo za indywidualizm:) i piękna kobieta z Ciebie tak przy okazji;)

Noo image mam hmm jakby to nazwac "swoj" :) I moglabym troszke schudnac bo na buzii plchniejsza jetem ;/ Ojj ale tam piekna jestem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Zawstydzasz mniee :))

Heja babkii Ohh pogoda do niczego ... Damianoo dzis poszedl do pracy a wiec z Nadinka sie bede nudzic Dzis zupka pomidorowa na szybko i moze jakies danie chinskie zrobie Niewiem niewiem jeszcze

Do góry