Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wieczorek babki
aguś dzięki za przemiłe kawkowanieżebyś widziała jak zmokliśmy wychodząc ze sklepu hehe
ja to zawsze chętnie kawkuję
właśnie się relaksuję na sezonie na misia;-)![]()

... Młoda jak na złość jeszcze fisiowała, kolacyjki jeść nie chciała, z lekarstwem też cyrki były
, ale ostatecznie poprzytulałyśmy się troszkę, Oliwcia wzięła psiaka pod pachę i grzecznie poszła, wtulona w piecha, spać... Całe szczęście! Zaraz się meliską uraczę, bo jak wąż wróci z pracy to... ;-)
;-)!!!
ja to ogólnie spokojna dziś jestem tyle że zaczęłam dzień nieco ostrzej niż zwykle.bardziej się przestraszyłam niż zdenerwowałam

widzę że atmosferka dzisiaj nerwowa u co niektórychja to ogólnie spokojna dziś jestem tyle że zaczęłam dzień nieco ostrzej niż zwykle.bardziej się przestraszyłam niż zdenerwowałam
ms.marple szkoda że się nie spotkałyśmy u Agi![]()
Aga dzięki za gościnę,jak zwykle czułam się u was dobrze i komfortowo;-)
idę na filma z mężolem,a potem....zobaczy się na ile jestem dyspozycyjna![]()
;-)!
... Udanego hop do wyra i do klikania 

!!! Od 05.00 tu zaglądam, ale widzę, że nikt nie ma ochoty wyłazić z ciepłego wyrka ;-) i wcale się nie dziwię, sama chętnie bym do niego wróciła, ale węża nie ma, więc nidy rydy... Młoda przebudziła się właśnie w okolicach 05.00, ale jeszcze zasnęła a mamusia już nie mogła... Zmykam więc na kawusię z cynamonem na rozgrzanie
... 
...
Dobranoc Sylciaa ja właśnie sobie obejrzałam Twoje fotki na nk, ale ciekawy masz image, wow!! brawo za indywidualizm
i piękna kobieta z Ciebie tak przy okazji
![]()

Zawstydzasz mniee