• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

ms.marple spróbuję chociaż jeśli będzie taki jak siostra to nie weźmie butelki do ust:sorry: i może z herbatką koperkową spróbuję.a choinkę w zeszłym roku ubraliśmy już dobre dwa tygodnie przed wigilią bo mój T tak uwielbia święta że nie mógł się doczekać.w tym roku też pewnie szybko ubierzemy bo od 15 ma już wolne:-p jestem ciekawa co Lola będzie z nią wyczyniać.no i muszę upchać gdzieś jej graty bo nie będzie miejsca na choinkę.pewnie wylądują w kuchni:eek::confused2:
może im szybciej spróbujesz tym lepiej mu pójdzie z przyzwyczajeniem:sorry:

w tym roku też chcę trochę szybciej ubrać dom na święta, żeby maluch miał radochę tylko mam dylemat gdzie choinkę upchnąć żeby na siebie nie ściągnął:unsure:
muszę gdzieś między kanapy upchnąć.. tylko czy to pomoże:unsure:u babci nauczył się wchodzić na kanapy :oo:

kaja fasolki poszły

cytrusek będziesz u drozdusi we czwartek? bo ja mam twoje fanty:zawstydzona/y: jak nie będziesz to ci podrzucę do domku jak będziesz miała chwilkę czasu

reklama
Tak Was sobie czytam i odnoszę wrażenie że znacie się kupę czasu ;-)super
Mam pytanko ...Za kilka dni lecę do PL jestem w 18 tc mam wizytę i badanie USG (4D)czy są szanse na poznanie płci naszej kruszynki?

Tak Was sobie czytam i odnoszę wrażenie że znacie się kupę czasu ;-)super
Mam pytanko ...Za kilka dni lecę do PL jestem w 18 tc mam wizytę i badanie USG (4D)czy są szanse na poznanie płci naszej kruszynki?

wiesz to chyba zależy jak się dziecko ułoży.no i podobno chłopca widać już dużo wcześniej niż dziewczynkę.mi już w 15 tygodniu powiedzieli że to chłopiec i rzeczywiście,mieli rację.a miałam tylko zwykłe usg.no ale są też pomyłki:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry