Gosiulka
Fanka BB :)
eh kochane to tylko pozazdroscic wam dzieciaczkow, bo moja jak ma aptetyt to i caly sloiczek zje a jak nie ma apetytu to i przez 3 dni NIC nie je i tez musi byc, mleka nie pije odkad skonczyla 14 tyg, przyszedl jeden piekny dzien kiedy to mala zdecydowala ze juz wiecje mleka nie bedzie pila, kaszkami tez jakis czas gardzila, teraz nie jest najgorzej nawet nawet, ja sie ciesze jak chociaz 2 lyzeczki zje bo wiem ze przynjamniej ma cos w brzusiu, a i ze spaniem tez nie jest rewelacyjna, no ale coz chyba sie juz przyzwyczailam bo i tak ja kocham ponad zycie heheh mojego malego lobuziaka i niejadka, bo i taka ruchliwa do tego wszystkiego jest ze na tylku doslownie minuty usiedziec nie moze, wszedzie pelno jej, a i na spacer czy gdziekolwiek ide to tylko wychodzic moge w jej porze spania bo inaczej to cyrki wyprawia ze az wstyd mi za nia ehhhhh pokims to musi miec .... hmmmmm
potem w nagrode pojechałyśmy na zakupki do Tralee hahhah jak to my zakupki mamy we krwi
a mój Mati też wciąga cały słoiczek i deserek
Mam wolny czwartek jak cóś 
, więc - komplet ramek na zdjęcia dla siostry i szwagra, wileki helikopter ratowniczy dla młodszego siostrzeńca i zestaw do robienia tatuażu i małe deskorolki dla starszego i wielkie pudło cukierasów dla obu
! Aha i do tego jeszcze dwa mniejsze prezenciki na zaległe urodzinki starszego i przyszłe młodszego
no i się tak zastanawiam jak my to teraz zabierzemy ze sobą, bo gdzieś trzeba jeszcze pampki schować i ciuchy, hm... Chyba będziemy bardziej obładowani niż jak do Polski leciałam