justysia21
Elfikowa mama :D
justysia jak ty już sobie dogadzasz ;-)tak trzymaj dziewczyno
![]()
hihihi musze uwazac coby sie nie rostyc jak poprzednio hihihi ale nie powiem mam wene do gotowania ostatnio
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
justysia jak ty już sobie dogadzasz ;-)tak trzymaj dziewczyno
![]()
jutro też mam tyle załatwiania że szok najpierw szczepienie Matiego potem do szkoły Madziaka jeszcze za prezentami i jakieś obruski na stół
a z prezentem musze się postarać bo zapowiada się że mężulek na rzęsach stanie żeby mnie zaskoczyć hehe więc co ja mam wymyślić facetowi co wszystko ma
Justyś to Bartosz zadowolony co teraz w kuchni z jedzonkiem może przebierać hehhe
Sylwia nie tęskno Ci?? jeszcze troche i będzie po świętach
a tu tyyyyyle przygotowań
no nic lece bo maluch śpicamomile a wiesz gdzie jest sklep B&Q? to jest jedną ulicę za tym kompleksem, tak z tyłu tu ci wklejam link możesz na mapce spojrzeć
Tons of Fun | Indoor Children’s Activity and Play Centre Limerick.

hejka a ja noc nieprzespana Markik mi dał pooopalić musze chyba jecgać d gp. bo strasznie go ucho boli![]()
Heja babki u mnie ten caly wylot to niby fajny a niby nie ... Fajnie bo wszystkich widze cala rodzinke i znajomych ... Ale babci powaznie chora ... 7 razy jej serce stanelo ;( Dzis jednak ma operacje ... OD kilku dni w ogole nie spie nie moge sie na niczym skupic Nadina tez placzliwa w nocy budzi sie i krzyczy i lamentuje Wyglada to czasem ja kolka ale ona ich nigdy nie miala ?!
Pozdrawiam was goraco bawcie sie dobrze nie chorujcie ucalujcie dziecii pozdrowice mezow/chlopakow/partnerow/narzeczonych/kochankow Kogo tam macie)

...i dobrze bo do Smythsa musze podjechacchrzesniaczce prezent kupic....
krycha sorcio, że się nie zatrzymałam ale miałam sprawę do załatwienia i ograniczony czas, następnym razem wypijemy kawkę![]()
nic się nie stało! Widać, że zabiegana byłaś
! dziewczyny a gdzie Drozdusia?? czyzby tak dlugo ten paszport zalatwiala

! Młoda już śpi to trzeba korzystać ze spokoju
... Dobranoc...