reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
A moje dziecie właśnie pojadło zupeczką i od razu w kimonko poszło uffff biore się dalej za sprzątanko hihih chociarz przy takiej rodzince to moooooooooożnaaaaaa sprzątać i koooooooooooońca nie widać:-D jutro też mam tyle załatwiania że szok najpierw szczepienie Matiego potem do szkoły Madziaka jeszcze za prezentami i jakieś obruski na stół :szok: a z prezentem musze się postarać bo zapowiada się że mężulek na rzęsach stanie żeby mnie zaskoczyć hehe więc co ja mam wymyślić facetowi co wszystko ma:sorry: Justyś to Bartosz zadowolony co teraz w kuchni z jedzonkiem może przebierać hehhe:-D Sylwia nie tęskno Ci?? jeszcze troche i będzie po świętach :tak:a tu tyyyyyle przygotowań:szok: no nic lece bo maluch śpi:)

Natalko kochana sorki ale przeoczyłam CIĘ wcześniej :szok:nie pogniewałam się no co TY!!! ja mam taki zawrót głowy teraz że szok !!!a w dodatku dzieci wszyscy się pochorowali:szok: ale nadrobie obiecuje:tak:ale Ty możesz wpaść do mnie;-)

hejo babki

camomile mówisz o innym fikolandzie w innym miejscu,:no:
tons of fun jest jak się idzie wiliam st. w górę aż za drozdusię pod wiaduktem i dalej za rondem prosto aż na przeciwko salonu toyoty trzeba odbić w prawo i tam jeszcze kawałek

krycha
sorcio, że się nie zatrzymałam ale miałam sprawę do załatwienia i ograniczony czas, następnym razem wypijemy kawkę:tak:

reklama
hejka a ja noc nieprzespana Markik mi dał pooopalić musze chyba jecgać d gp. bo strasznie go ucho boli:(

I jak Mareczek się czuje? To coś poważnego?

Heja babki u mnie ten caly wylot to niby fajny a niby nie ... Fajnie bo wszystkich widze cala rodzinke i znajomych ... Ale babci powaznie chora ... 7 razy jej serce stanelo ;( Dzis jednak ma operacje ... OD kilku dni w ogole nie spie nie moge sie na niczym skupic Nadina tez placzliwa w nocy budzi sie i krzyczy i lamentuje Wyglada to czasem ja kolka ale ona ich nigdy nie miala ?!

Pozdrawiam was goraco bawcie sie dobrze nie chorujcie ucalujcie dziecii pozdrowice mezow/chlopakow/partnerow/narzeczonych/kochankow Kogo tam macie :))

Oj, Bidna Ty, no! Wypoczywać miałaś a tu tyle nerwów, ale trzymaj się Kochana!!!! A Nadinka może Twój nastrój wyczuwać no i może tyż nie zaaklimatyzowała się jeszcze do końca? Również pozdrawiamy i dbajcie tam o siebie Laseczki :sorry:

...i dobrze bo do Smythsa musze podjechac:) chrzesniaczce prezent kupic....

No i co ciekawego kupiłaś :-)?

krycha sorcio, że się nie zatrzymałam ale miałam sprawę do załatwienia i ograniczony czas, następnym razem wypijemy kawkę:tak:

Luzik :-D nic się nie stało! Widać, że zabiegana byłaś :tak:!

dziewczyny a gdzie Drozdusia?? czyzby tak dlugo ten paszport zalatwiala

Drozdusia już w Polsce jest zapewne :sorry:

Zmykam mamusie na jakiegoś filmika z wężem :sorry:! Młoda już śpi to trzeba korzystać ze spokoju :-p... Dobranoc...

Do góry