reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Ahh... My też mamy jeszcze dzionek rodzinny, ale niestety jutro już wąż do pracy czmycha, ale nie na długo ;-):-p hihihihihihihihihi

reklama
Hejka ja dzisiaj dopiero weszłam do domciu od samego rańca:szok:nogi to mi w tyyyył wchodzą ale pozałatwiałam co się dało :tak: i prezenty kupiłam jakieś a jakie sobie cudne obrusiki kupiłam i dekoracje na stół :szok: no nic ja już żyje świętami na całego:-D

Dziewczyny trzymajcie kciuki za Gosiaka i jej dzidzie :-(właśnie u mnie była bardzo boli ją brzuch i strasznie się z niej leje boje się żeby to nie był krwotok i same wiecie:szok::no::-(

Wpadłam życzyć dobrej nocki Kochane :-)

Dziewczyny trzymajcie kciuki za Gosiaka i jej dzidzie :-(właśnie u mnie była bardzo boli ją brzuch i strasznie się z niej leje boje się żeby to nie był krwotok i same wiecie:szok::no::-(

O rany :szok::-:)szok:!!! Pewnie, że będę!!! Żeby tylko wszystko było oki... Dajcie znać jak już ze szpitala wyjdziecie, co :zawstydzona/y:... Bidulka...

Dzień dobry :-):-):-)!!! Nie, nie, to nie żart, ja już na nogach, ale nie musicie się martwić, bo cichutko będę co by Was jednak jeszcze nie budzić :tak:;-)... O kawce zacznę Wam marudzić o bardziej cywilizowanej porze :-p póki co raczę się gorącą herbatką z soczkiem malinowym! Nie śpiem już, bo chyba mi się znów alergia zwiększyła i z nosa mi leci :szok: buuuuuuu, ale pociesza mnie, że rano minie :-)

Krycha dzieki za kawkę bylo milo;-)

Nam również i polecam się na przyszłość :-D:tak::-D! A jeszcze bardziej cieszy mnie fakt, że nowy pojazd Oliwce sprawia tyle frajdy ;-) jak nic trzeba go będzie szybko wypróbować!

No to do póżniej mamusie :sorry:

reklama
No dobra, koniec tego dobrego :-p!!!! Pobudka, wstawać, mamy "przepiękny" poranek :-D:-D:-D!!! Pora na kawkę :rolleyes2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry