• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hejka ja dzisiaj dopiero weszłam do domciu od samego rańca:szok:nogi to mi w tyyyył wchodzą ale pozałatwiałam co się dało :tak: i prezenty kupiłam jakieś a jakie sobie cudne obrusiki kupiłam i dekoracje na stół :szok: no nic ja już żyje świętami na całego:-D

Dziewczyny trzymajcie kciuki za Gosiaka i jej dzidzie :-(właśnie u mnie była bardzo boli ją brzuch i strasznie się z niej leje boje się żeby to nie był krwotok i same wiecie:szok::no::-(

Wpadłam życzyć dobrej nocki Kochane :-)

Dziewczyny trzymajcie kciuki za Gosiaka i jej dzidzie :-(właśnie u mnie była bardzo boli ją brzuch i strasznie się z niej leje boje się żeby to nie był krwotok i same wiecie:szok::no::-(

O rany :szok::-(:szok:!!! Pewnie, że będę!!! Żeby tylko wszystko było oki... Dajcie znać jak już ze szpitala wyjdziecie, co :zawstydzona/y:... Bidulka...

Dzień dobry :-):-):-)!!! Nie, nie, to nie żart, ja już na nogach, ale nie musicie się martwić, bo cichutko będę co by Was jednak jeszcze nie budzić :tak:;-)... O kawce zacznę Wam marudzić o bardziej cywilizowanej porze :-p póki co raczę się gorącą herbatką z soczkiem malinowym! Nie śpiem już, bo chyba mi się znów alergia zwiększyła i z nosa mi leci :szok: buuuuuuu, ale pociesza mnie, że rano minie :-)

Krycha dzieki za kawkę bylo milo;-)

Nam również i polecam się na przyszłość :-D:tak::-D! A jeszcze bardziej cieszy mnie fakt, że nowy pojazd Oliwce sprawia tyle frajdy ;-) jak nic trzeba go będzie szybko wypróbować!

No to do póżniej mamusie :sorry:

reklama
No dobra, koniec tego dobrego :-p!!!! Pobudka, wstawać, mamy "przepiękny" poranek :-D:-D:-D!!! Pora na kawkę :rolleyes2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry