K
krycha
Gość
Ahh... My też mamy jeszcze dzionek rodzinny, ale niestety jutro już wąż do pracy czmycha, ale nie na długo ;-)
hihihihihihihihihi
hihihihihihihihihiObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hihihihihihihihihiDziewczyny trzymajcie kciuki za Gosiaka i jej dzidzie :-(właśnie u mnie była bardzo boli ją brzuch i strasznie się z niej leje boje się żeby to nie był krwotok i same wiecie:-(

Dziewczyny trzymajcie kciuki za Gosiaka i jej dzidzie :-(właśnie u mnie była bardzo boli ją brzuch i strasznie się z niej leje boje się żeby to nie był krwotok i same wiecie:-(
:-
... Bidulka...
;-)... O kawce zacznę Wam marudzić o bardziej cywilizowanej porze
póki co raczę się gorącą herbatką z soczkiem malinowym! Nie śpiem już, bo chyba mi się znów alergia zwiększyła i z nosa mi leci
buuuuuuu, ale pociesza mnie, że rano minie :-)Krycha dzieki za kawkę bylo milo;-)

! A jeszcze bardziej cieszy mnie fakt, że nowy pojazd Oliwce sprawia tyle frajdy ;-) jak nic trzeba go będzie szybko wypróbować!
!!!! Pobudka, wstawać, mamy "przepiękny" poranek 

!!! Pora na kawkę