reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Witam sie
Dziewczynki ja wiem ze was ostatnio nie odwiedzalam sle naprawde brak czasu
wpadlam tylko ZYCZYC WAM WESOLYCH SWIAT I SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU bo pewnie i tak sie juz do nowego roku nie pokaze ale postaram sie zajzec

reklama
Święta szybko się zbliżają,
w święta ludzie się kochają.
Przy dzieleniu się opłatkiem,
płyną z oczu łzy ukradkiem.
Życzymy sobie Wszystkiego Najlepszego,
dając w policzek całusa wielkiego.
W nocy Jezus się urodzi
i serca nam odmłodzi.
Wesołe święta.. oby takie były
i oby wszystkie życzenia się spełniły

wszystkiego najlepszego wszystkim mamuskom :) oby te swieta byly spokojne obfite w prezenty i smaczne jedzonko :) (tylko sie nie przejadac prosze )
buziaczki :*

kochane dziewczyny i ja skladam życzenia;-)

Otoczy dzisiaj nas wszystPiękna jest radość w Święta,
Ciepłe są myśli o bliskich,
Niech pokój, miłość i szczęście
Otoczy dzisiaj nas wszystkich.kich.

Kochane mamuski i ich rodzinki:
Zdrowych,pogodnych Swiat Bozego Narodzenia,
smacznego karpika i innych pysznosci,
kupy prezentow i usmiechu
zyczy
Cytrus z rodzinka:-)
Bozenko Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin,moc buziakow i usciskow!

WESOŁYCH BOMBEK, ZŁOTYCH TRĄBEK, ANIELSKIEGO WŁOSIA I PIECZENI Z ŁOSIA, MAKOWCA Z SOSNOWCA, ROLADY Z SZUFLADY I UDANEJ PASTERKI BEZ ŻADNEJ USTERKI ;)

wesołych świąt laski;)

Witam kobietki :))
Wesolych wesolych ! :)

Mam nadzieje ze sms-ki z zyczeniami dotarly do was kochaneczki A kobietki ktore nie dostaly sms-ka wybaczcie mi ale niemam niestety nr tel od kazdej :(

U nas swieta milo mijaja Spedzam wigilie i 1 szy dzien swiat z Rodzina Damiana a pozniej jutro z moja rodzinka i sylwak tez :) Nadinka dostala mnostwo prezentow od Mikolajow i Sniezynek :) Kurcze bede musiala zostawic mnostwo ubran aby to wszystko spakowac :)

Babcia miala juz operacje ... Przebiegla pozytywnie ... W srode ja wypuscili do domu a powinna jeszcze zostac Wszyscy tak sadza ale z szpitali na swieta sie pozbywaja ludzii ;(

Bozenka spoznione ale szczere zyczenia urodzinowe :))

Dziewczyny moja Nadinka robii ogromne postepy Ciagle tanczy w ogole jak slyszy muzyke to tanczy Kiwie ladnie nie nie nie Jak sie powie gdzie jest swiatelko to go szuka :) I umie zrobic papapa i prawie zawsze wie kiedy to zrobic :)) Ale srodkowy palce tez udaje sie jej pokazac :p I fige z makiem rowniez :) A tany tany najbardziej lubii :))

Przesylam gorace calusy :) Wspanialych swiat dziewczeta WSPANIALYCH :))

hej Kobietki :):):)
jak tam Swieta??
moj sie dzisiaj obudzil nad ranem iiii i narzekal ze go brzuch z przejedzenia boli hihihihi to chyba dobry znak hihihiih
a dzisiaj na obiad do mojego przyjaciela :):):)
zajrze wieczorkiem :):):)
pojedzcie dobrze i potulcie sie do ukochanych :):):):):*
Sylcia gratulki dla Nadusi :) zdolna bestia :* ja smska dostalam dziekuje bardzo :):):):)

reklama
Do góry