reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

I ja sie witam:)
U nas niestety caly dom chory, dosyc ze ja z Kieranem chorzy to i jeszcze Sophie nasza wzielo, kurcze, nie jest z nia najlepiej, bo ma goraczke i kaszel, dalismy jej rano antybiotyk to zwymiotowala po nim.... i nie wiem co robic czy jechac do szpitala czy czekac do jutra:(:(:(:(:(:(

reklama
Hej, hej Laseczki!!! W końcu wróciliśmy ;-) jestem wymęczona jak nie wiem, ale wyjazd ogólnie zaliczam do udanych, choć, niestety, była też przygoda szpitalna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:! Stety, zaś, nie dotyczyła ona Oliwki, ale o tym nastukam innym razem... Teraz zmykam, do klikania, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

dzień doberek
kawka czeka:tak:

.............

byłam wczoraj w crescent ale prawie nic nie kupiłam taka kiszka:baffled: ale widziałam jak aga z rodzinką coś tam złowiła:tak::-D:-D

usiłowałam kupić sukienkę na wesele ale w co ubrać takiego balerona jak ja:nerd::baffled::dry::shocked2:

Ostatnia edycja:
ojjj Bozenka przesadzasz i to grubo!!!!!

dziewczynki te co maja dziewczynki hihihihi mam do sprzedania jesli ktoras by chciala nowka funkiel

D07291_M.jpg
http://www.toys.ie/MiniKiss-Puschair...8-9cde7970e06d

sprzedam!!! wozeczek jest nowy, nie uzywany ale rozlozony bez lalki (lalka nie byla dolaczona)

Witam mamusie
Ale tutaj dalej pustki:confused:
My jednak wczoraj nie czekalismy i o 20 pojechalismy z mala do szpitala, i na szczescie, bo ma zapalenie oskrzeli :-( ledwo zyjemy:-( oby jej jak najszybciej przeszlo bo tak sie biedula meczy:-:)-:)sad:

i ja sie melduje po swietach :) nawet sie nie przejadłam powiem wam szczerze..a to pewnie dlatego,ze wszystko sama robilam i podjadalam podczas pichcenia...
rodzice juz odlecieli kurde troszke za krotko byli :( ten czas razem tak szybko mija :( ale, bylo milo i naprawde rodzinnie :)
co do wyprzedazy w next-cie to mi udlao sie kupic kilka superasnych rzeczy dla adusi :) dla dominika juz nic nie zostalo..same puste wieszaki zostaly w chlopiecym dziale..
pozdrawiam :)

reklama
witam mamusie.widzę że podczas świąt za wiele nie naskrobałyście.ale dla mnie to lepiej bo z łatwością mogę przez to przebrnąć:tak:

Do góry