Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hello drozdusia jak wam minęły święta? kiedy wracacie?
dzięki aga może zajrzę jeszcze tam
idę spać coś mnie łeb napierdyka

omal nie wjechałam w przewrócone gałęzie rano
na szczęście już ostatnie bo ich nie znoszę
) i tkmaxa jeśli masz ochotę na przebieżkę to zapraszam

witam mamusie.widzę że podczas świąt za wiele nie naskrobałyście.ale dla mnie to lepiej bo z łatwością mogę przez to przebrnąć![]()

Witam was mamusie po swietach
A my wczoraj tez bylismy na wyprzedazaach to najbardziej obkupilam dzieciaki i mojego M a jak zwykle nic nie moglam dla siebie znalesc![]()

Witam mamusie
Ale tutaj dalej pustki
My jednak wczoraj nie czekalismy i o 20 pojechalismy z mala do szpitala, i na szczescie, bo ma zapalenie oskrzeli :-( ledwo zyjemy:-( oby jej jak najszybciej przeszlo bo tak sie biedula meczy:--
sad:

ojjj Bozenka przesadzasz i to grubo!!!!!
dziewczynki te co maja dziewczynki hihihihi mam do sprzedania jesli ktoras by chciala nowka funkiel
http://www.toys.ie/MiniKiss-Puschair...8-9cde7970e06d![]()
sprzedam!!! wozeczek jest nowy, nie uzywany ale rozlozony bez lalki (lalka nie byla dolaczona)

... 

... Ręce i gacie mi już opadają... Jeszcze wczoraj się wybraliśmy do Cresent i, jak dzisiaj tego słucham, stwierdzam, że to nie był dobry pomyśł
... Ech, szkoda gadać! Znów jestem uziemiona towarzysko, bo gdzie z tymi zarazkami do ludzi, wrrrrrrr... Co do tego wypadku, o którym wspominałam przedwczoraj, to trafiło na mojego młodszego siostrzeńca! Nikt nie wie jak On to zrobił, ale wsadził paluszka między drzwi a futrynę, a mają dziadowske zabezpieczenie antypożarowe (taki łańcuch, jak od rowera łączący drzwi z futryną) i drzwi bardzo szybko się zamykają i trzeba siły żeby je przytrzymać
! Dorosły da radę, ale dzicku gorzej... No i zamknęły Mu się te drzwi brrrrrrrrrr 

. Krew się lała, że hej! Przeciął sobie w poprzek paznokcia, no i jak się później okazało, złamał paluszka, z przemieszczeniem
! Składali go Szymusiowi pod pełną narkozą, baliśmy się jak nie wiem... Młody jest wcześniakiem... Dziś jest już oki! Ma sztywny opatrunek na paluszku 

ja do pracy lece
buuuuuu

brak slow.... choc powinnam byc przyzwyczajona - tyle lat juz tu jestem hihi