D
drozdusia
Gość
pojazd super się sprawdza.jestem z niego bardzo zadowolona.a loty też super-bez żadnych przygód
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oh ja tez musialam dzis wyjsc choc nadal nie czuje sie najlepiej i teraz herbatka z cytrynka i pod kocykiem siedze coby mi sie przeziebienie nie pogorszylo. No pogoda ze szkoda slow...Ja również wyszłam ...i szybko pożałowałam ..Ten wiatr z deszczem -przeszywające zimno..

lepiej pokawkować w miłym towarzystwie
na szczęście to już ostatni raz

i mnie ta pogoda zmusiła do rezygnacji z latania po sklepach i szybko skorzystałam z zaproszenia drozdusilepiej pokawkować w miłym towarzystwie
mały płakał na szczepieniu i zasnął od razu w samochodzie i tylko przebrałam go szybko i dalej śpina szczęście to już ostatni raz
na dodatek zapomniałam książki do szczepień i muszę tam jeszcze raz podjechać![]()

pogoda mało przyjemna była!

hehstraszne tu pustki..... zawsze tak jest jak mam troszke wiecej czasu i moge tu swobodnie zagladac......
![]()
, ale myślę, że od Nowego Roku ruszymy już pełną parą ;-)

nio tez mam taka nadzieje....No jakoś ostatnio się uspokoiło, ale myślę, że od Nowego Roku ruszymy już pełną parą ;-)
![]()
nio tez mam taka nadzieje....
mam rowniez nadzieje ze uda mi sie wreszcie Was poznac kobitki tak na ''zywo''
... Ale, jak widać umawiamy się tutaj, więc na pewno się dowiesz ;-)! No i liczymy, że się zjawisz na spędziku!!!nio ja tez walcze z przeziebieniem wiec i tak narazie nie nadaje sie na spotkanko.....Ano widzisz, miała być kawuch i to u mnie, ale dzieć zasmarkany, więc lepiej przełożyć! Nie ma co ryzykowac w tym chorowitym okresie... Ale, jak widać umawiamy się tutaj, więc na pewno się dowiesz ;-)! No i liczymy, że się zjawisz na spędziku!!!
Odmeldowywuje się już dzisiaj... Do jutra Kobiałki!!!