D
drozdusia
Gość
Natinke mam nadzieję że tych słodkości zostanie trochę na wieczór;-)
tak w ogóle dzień doberek kobietki

tak w ogóle dzień doberek kobietki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, więc wątróbkę (zależy jaką masz, bo jak drobiową to tylko oczyścić z syfów, a inne pokroić w mniejsze kawałki) zalać mlekiem (tak żeby przykrywało całość) i moczyć tak przez pół godziny przed smażeniem. Potem posypać mąką (wymieszać dobrze z wątróbką) i wrzucić na rozgrzany olej (tylko nie za dużo go). Jak już się zrobi miękka dodać troszkę wody oraz posolić i popieprzyć do smaku. Aha i oczywiście do wątróbeczki dodać cebulkę żeby się razem podusiło i smaku nabierało :-) i smacznego.
, a najgorsze jest to, że sekretarka, u M w pracy, chciała pokazać się przed nową pracownicą kto tam rządzi i powiedziała Mu, że na takie sprawy mają 2 dni 

! Zawsze załatwiali to od ręki, a teraz nagle 2 dni - pieczątkę, podpis i numer ubezpieczenia 2 dni 

no mówię Wam wściekła jestem jak nie wiem!!!!!!!! Szkoda słów normalnie...Dziendoberek
Krycha nic sie nie martw wcale tak nie mysle ale troche mnie to rozbawilo bo zawsze trafiasz na ten momet![]()
żeby nie wywoływać wilka z lasu ;-)
... Nie wiem tylko jak reszcie mamuś pasuje...