reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

No to sprawa załatwiona :-D Nataleczko to ja Ciebie wezme a Gosiulka jak wy z Sylwią nie będziecie pewne co do drogi możemy się umówić przy Natalce i pojedziemy razem :) Dzięki Bożenko było miło kawke wypić w Twoim towarzystwie;-):tak: Justyś jak przeprowadzka ?? mam torby jak chcesz to podjedź:tak: Kaja jeszcze raz udanej podróży:tak:ja już niedługo też lece z bąblami wow ale będe się miała:szok: ale wziełam sobie 2 bagaże żeby podręcznych nie tachać i jeszcze bajtelków:-D

reklama
Gosia ale Ty to masz calkowicienie po drodze ! jezeli mysle o tym samym fikolandzie co reszta dziewczyn ...
Niedalko dunnesa jest tam dalej jak sie jedzie droga harvey norman i te inne takie sklepy ... a po drugiej stronie ulicy tez jest taki budynek i tam jest na koncu ten figloland :)) Chyba mysle o tym samym co dziewczyny :))

Camomile ahh czekac trzeba na rozpatrzenie :( Nic dalej nie ma

hejka wlasnie pozawozilismy troche gratow na nowe mieszkanko :)
Martus nie trzeba juz toreb pozyczylam od kilku osob w tym od Natinke i mi starczy mam jeszcze kartony :)

ojjj nie mam pojecia jeszcze nie zalatwialismy :/ nie ma czasu na to i nie takie wazne.... troche sie oduzaleznie hihiihhi jak cos to smsy bedziecie mi slaly hihihihi :)
do konca tygodnia jeszcze jestem z wami :)

reklama
Do góry