Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gastone-masz jakies wiadomosci?Mam nadzieje ze Jasiek sie trzyma.U nas tez dzisiaj slonko swieci,ale wiatr wieje strasznie,bylam rano z moim maluszkiem na dluuuuuuuugim spacerku i teraz spi,ale tak czujenie,chyba jeszcze mu malo
,
trzymam kciuki
A co do slonca to ja sobie mysle ze w irlandii lato juz minelo
ale naprawde az dolujaca jest ta ponura aura
,miejmy nadzieje ze wkrutce troche slonca nam zaswieci
Nie martw sie na zapas,moze synek ma tylko gorsze dni,najlepiej niech to lekarz zobaczyNo i po weekendzie.Nie wiem jak u was ale mnie jakos tak uciekl przez palce ten weekend.Wlasciwie dzien rodzininny mam tylko w niedziele. Spedzilam go na zakupach no bo gdzie jak pogoda niepewna..Brrr.Wlasnie zrobilam pranie cieszac sie ze slonce takie ladne i w koncu szybko wyschnie.Klapa.Zrobilo sie ciemno i zaraz pewnie lunie! MAm dola.Wychodze z siebie.Moje dziecko nie je.Do tej pory bylo troche zle ale teraz juz jest tragicznie. Do tej pory jadl jeszcze jajka, zolty ser, parowki w malych ilosciach ale jadl.A teraz juz nic.Sniadanie tylko mleko potem jogurt - tez nie za duzo i nic przez caly dzien nie chce.Pobuje wsystkiego.?Dostaje trzy rozne wesje obiadow, kolacji.nic i nic.. dzis jestem umowiona u lekarza.Musze mu zrobic badaniaNie wiem co sie dzieje.?Wiem ze dzieci w tym wieku nie lubia jesc, czesto sie to zdarza, ale moj anilek przesadza.Trwa to za dlugo.A ja jestem zalamana...Az sie z moim mezem poklocilam strasznie i wlasciwie to niedziela do dupy.
Co do mojego bratanka ma sie podobno lepiej.Mial maly wylew ale podobno to nie grozne.Trzymam kciuki i wciaz sie modle.AA tak dla wiadomosci to moj braciszek sie pomylil i pwoedzial ze Jas wazy 1,5 kg.A maly Jas wazy zaledwie 1kg i 15dk.Malenstwo...
a co do meza to powiem ci ze tak jest zawsze jak cos sie pieprzy to do konca,a szczegolnie tutaj,czasami tez mam ochote rzucic to wszystko i uciec:-(,,,Dobrze ze Jas ma sie lepiej,ja tez sie caly czas modle zeby dal rade
,naprawde malutki:-(trzymaj sie
witam cie i trzymam kciuki aby wszystko bylo ok....pozdrawiam....Hejka
A ja mam dziś doła bo byłam na badaniu serduszka maluszka ale nie było go słychać;(
Pani mi powiedziala ze ona coś przez chwile słyszała tj serduszko ale czemu mi tego nie powiedziała w czasie badania?? za 2 tyg mam pierwsza wizytę w szpitalu mam nadzieje ze tam będę już słyszeć. Co prawda z 3 tyg temu w Polsce byłam na usg i lekarz mówil ze wszystko gra i widziałam serce więc mysle że wszystko gra tylko wiecie jak juz sie na coś nastawi to potem smutno...![]()