reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
A ile ona juz ma??? Bo wiesz... Mój to odkurzacz:-DWciąga wszystko:-D i w każdej ilości co juz zobaczysz we wtorek:-)

I jak Twoja córcia ma na imię??

Ostatnia edycja:
Krycha moze ja sie mało znam ale coś mi się wydaje że te dolegliwości to chyba charakterystyczne są dla pierwszego trymestru?????;-)I tak się zastanawiałam że gdzieś Cie wcięło:confused:
A gdzie się podziewa Aga_Irlandia?? Bo jej też cosik nie widać:confused:

Mi tu sie taka wena włączyła jak nigdy a tu nikogo nie ma:-( Ehhhhh

A może ja w ciąży jestem :szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D... Wiem, wiem, tylko, jak wspominałam z Oliwcią tak nie miałam i to dla mnie zupełnie coś nowego ;-)!

A właśnie, gdzie Aga_irlandia, hop, hop!!!:-)!!!

Gosiulka, to ładnie Młoda Ci pojadła :tak:! Oliwcia na kolację tylko 150 ml kaszki zjada, troszkę soczkiem popije i wsio ;-)

Oki, dobranoc, jeszcze raz :-p;-), Laseczki :blink:

Mala Sophie ma osiem miesiecy i kilka dni:):) ale ogolnie to z niej niejadek byl, ostatnio jakos sie jej apetyt poprawil:) a dzis na kolacje to juz mnie naprawde zszkokowala:) zawsze dawalaj jej jeszcze o 11 mleko na snie ale dzisiaj tak mysle zeby juz jej nie dawac bo przeciez to troche duzo by bylo, tylko ciekawe czy przespi do 5 ,6 przynajmniej jak sie juz tak przyzwyczaila to moze byc ciezko.... hmmm
Ciesze sie bardzo ze we wtorek poznam osobiscie Ciebie i Twojego maluszka:)

Krycha no moja tez do tej pory tylko tak okolo 120 ml kaszki zjadala a potem dopajalam ja mlekiem o 11 a dzis szok normalnie:) ciesze sie bo taka zniej chudzina:) prawie caly dzien dzisiaj nie spala, tzn o 11 zrobila sobie drzemke do 13 i tak od tej pory do 19:30 rozrabiala az pojadla i padla hahahah
Krycha ja jak bylam w ciazy z mala to tez mialam mdlosci calo dniowe, pamietam ze calymi dniami ledwo zylam dopiero wieczorem mam namysli tak okolo 22 cos zjadalam i najczesciej byl to barszcz czerwony i tak cale 16 tyg potem mi przeszlo jak reko odjal i wtedy to wcinalam od rana do wieczora co popadlo:) ehh ciezka sprawa te pierwsze 3 miesiacy ciazy, ale juz Ci niewiele zostalo:)
Dobranoc

Mala Sophie ma osiem miesiecy i kilka dni:):) ale ogolnie to z niej niejadek byl, ostatnio jakos sie jej apetyt poprawil:) a dzis na kolacje to juz mnie naprawde zszkokowala:) zawsze dawalaj jej jeszcze o 11 mleko na snie ale dzisiaj tak mysle zeby juz jej nie dawac bo przeciez to troche duzo by bylo, tylko ciekawe czy przespi do 5 ,6 przynajmniej jak sie juz tak przyzwyczaila to moze byc ciezko.... hmmm
Ciesze sie bardzo ze we wtorek poznam osobiscie Ciebie i Twojego maluszka:)

Gosia ja mojemu w tym wieku podaewalam herbatke rumiankowa jak budzil sie tak wczesnie. Ale on od zawsze wymagal diety bo na chudzinke to on nie wyglada:(

Tez tak wlasnie sobie mysle ze jak sie rozbudzi to dam jej jakas herbatke:) a uwierz mi lepiej jak pulchniejszy dzieciaczek niz taka chudzina, bo ehh to naprawde zmartwienie jak dziecko jesc nie chce, ale moze juz jej sie zmienilo i juz bedzie jadla... oby...A jak Twoj synus ma na imie?:)

Igorek. I właśnie przchodzi etap buntu bo płacze i rzuca sie na podłogę cały dzień tylko jak usłyszy ode mnie słowo NIE. I on od samego poczatku mial dobry apetyt i niestety tez mnie to troche martwi.

reklama
kryska w koncu sie pojawilas mamko :))
camomile witaj kochana :)) Superr ze w wtorek tez bedziesz Bo Twojego smyka nie widzialam from ages :))
goska a Twoja mala niezle zjadla :)) Ale wiesz moze jej to mleko jednsk zrob i np jeszcze pozniej daj niz zwykle Oczywiscie jak spac juz niebedziesz :)) Bo ja to praktyczmie 2-3-4 chodze spac Bo nie umiem zasnac :/

Do góry