reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
witam sie wpadlam na chwilke podgladnac co u was slychac

krycha narazie dostalm jedne wyniki i sa w porzadku, czekam teraz na te najwazniejsze..... oby i te byly dobre...... dostalam tez masci i leki na wysypke jaka mnie dopadla i czekam az zadzialaja.... bo narazie to........sie drapie:-D:-D

sylcia trzymam kciuki za jutrzejsza rozmowe i powodzenia Zobaczysz wreszcie wszystko zacznie sie ukladac pomyslnie...:tak::tak:

martka wiem kochana ze u Ciebie to trudno by bylo Nadie zostawic Ty masz juz duzo swoich dzieciatek :))
krycha a wiec nie dziekuje :))
dzindusia hello :)) A Ty bys sie w koncu na kawuche umowila z namii !!! :))

sylcia kochana mnie to ciezko dzien zaplanowac....... na nic czasu..... muwie ci ze nawet dla malucha jeszcze nic nie mam kupione..... musze wreszcie i na to znalesc czas.... a tu brzuszek ciazy coraz bardziej.....

krycha gp moja mi powiedziala ze ona podejrzewa ze to zapalenie skory jest czy cos takiego nio ale puki wyniki nie przyjda to w sumie nic na pewno niewiem ... w piatek mam usg w maternity to sie dowiem czy z maluchemm wszystko dobrze i czy mu to jakos nie zaszkodzilo......ale fika koziolki i to konkretne wiec pewnie jest wszystko ok

Sylwia TRZYMAM MOCNO KCUKI!!!!Musi sie udac:)

Dzindusia teraz nie masz czasu, kurcze a jak sie malenstwo urodzi to bedzie jeszcze gorzej, a poznac Cie wkoncu chcemy:)

reklama
Dobry :-)! Nie chciało mi się z łóżka złazić jak nie wiem, ale co począć? Wąż dziś i jutro na rano do pracy, więc nie ma zmiłuj :sorry2:...

Sylcia007, jeszcze raz powodzenia i mocno trzymam kciukasy!!!

Dzindusia, dobrze, że te pierwsze wyszły oki :tak:, może z drugimi będzie tak samo... A te maści co dostałaś to dzidziusiow raczej nie zaszkodzą, lekarze z regóły wiedzą co robią ;-)

Czas na śniadanko, więc do klikania :cool2:

Do góry