Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czyli wczoraj uspałam go o 19 to spał do po 8 zawsze śpi mi 12-13 godzin ale z dniem jeszcze walczymy
DZINDUSIA Justyś prosiła żebyś wysłała mi na priwa nr.. tel... ma twoje avonki a Ona nie ma neta:-( i nie ma jak się z Tobą spiknąć dlatego przezemnie
A ja musze pokupować wszystko na bigos fasolke i rolady czyli zrazy chce im porobić przed wyjazdem coby z głodu nie poumierali hahhah tak to sobie w mikrofale włożą i mniamu gotowe a czasem gdzieś sobie wyskoczą jak ich znam hahahh no nic lece bo załatwiania mam ogrom

Bożenko musze im troche porobić bo jak Marek wróci o 18 do domu to troche późno na szykowanie;-) a niech mnie wspominają przeginać nie będe bo muszą trochę potęsknić i docenić mamcie hahha
Natalka ja tam nie wiem jak piorą siebie nawzajem to głupieloki i oboje mają droge wolną ale jak bydzieci prali to co innego a szkoda by było żebyś i Ty oberwałaahh z pracy nicic ...Jestto promocja ... ale nie taka normalna ;/ Najpierw musze przez dlugii okres sie szkolic ... A pozniej bede chodzila od drzwii do drzwii proponujac cos ludzia ... Ide na jutrzejsze spotkanie zobaczyc co i jak znow ... Ale co mi z tego ze mnie przyjma za miesiac czy za 3 jak oczywiscie bede sie im podobac w tej pracy jak ja potrzebuje na juz ! ;(