gastone
potrojna mama
krycha witam w klubieu mnie to stan chroniczny
![]()
U mnie tez

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
krycha witam w klubieu mnie to stan chroniczny
![]()

U mnie tez![]()
.. Podłogi do dziś nie umyte i wątpię żeby wieczorem mi się chciało... Może będzie z nimi jak z sałatką - zrobię za trzy dni 

No widzicie, a ja zawsze byłam poukładana, zorganizowana, a teraz łapie się na tym, że najczęściej mówię sobie, że zrobię to jutro i tak odkladam i odkładam.. Podłogi do dziś nie umyte i wątpię żeby wieczorem mi się chciało... Może będzie z nimi jak z sałatką - zrobię za trzy dni
![]()
w związku z tym nie wpuszczam nikogo za próg
i to już od grudnia

krycha ja padam razem z moim dzieciem tzn około 20tej, a sprzątanie... może w następnym trymestrzew związku z tym nie wpuszczam nikogo za próg
i to już od grudnia
nie muszę mówić jaka jestem wkurzona na cały ten stan![]()

, a tak poważnie sama pewnie dojdę do takiego stanu, że chętnie będę kogoś odwiedzać niż przyjmować gości, więc doskonale Cię rozumiem
;-)
! Ale codziennie rano mam ułożony ambitny plan
a potem kończy się na odpoczywaniu 

hej babeczki strasznie tu cichutko dzis - wiem wiem sama tez malo dzis nastukalam ale nawet nie wiem co pisac jak i tak nie ma kto czytac.....
! Jakaś konwersacja jednak trwa, więc nie jest z nami najgorzej, nie
? No fakt, może troszkę ostatnio marudzimy, ale co zrobic taki okres nastał, ale myślę, że jeszcze troszkę i tu słonko zaglądnie
... Udało Ci się już coś nagromadzić dla Maleństwa? A pamiętasz o spotkaniu w Mothercare, 04.02? Ja chyba jednak odpuszczę, nie wyobrażam sobie nas, mnie i Oliwcię, na tym spotkaniu - znaczy w tych godzinach, a szkoda, bo karta rabatowa by nam się przydała
...
Może przesilenie się zaczeło

a samej to juz wogule mi sie tam nie chce siedziec... niewiem sama co robic.... a fakt - karta by sie przydalakrycha nio szczerze to zapomnialam o tym spotkaniu - zupelnie mi z glowy wylecialo... no ja sie zastanawiam czy isc... szczerze muwiac to troszke mam lenia i niezabardzo chce mi sie tam isc...a samej to juz wogule mi sie tam nie chce siedziec... niewiem sama co robic.... a fakt - karta by sie przydala
, ale wąż w pracy...Hejka. Oj dziewczyny nie zazdroszczę Wam tego złego samopoczucia. Ale z drugiej strony zazdroszcze bo to cudownie nosić w sobie małego człowieczka.
i ta myśl dodaje mi sił 

troszkę ;-)