reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Ms.Marple niby śnieżyce itd a dziś w byszi piekne słoneczko i 0 st. a niby od wczoraj miało padac wiać:baffled: co prawda jak wracałam wieczorkiem od szwagierki to cosik sypało ale dzis od rana nic, mam tylko nadzieje ze nie zacznie jutro. Co prawda jak w "dzień dobry tvn" pokazywali W-we to rzeczywiście nie ciekawie ale tutaj jest oki mam nadzieje że tak pozostanie i jutro spokojnie bez problemów wylecimy z Bydzi i wyladujemy w Dublinie:-) a ja czapke Michała na sam koniec gdzies przesiałam:sorry2:ale w sumie dzis mam zamiar do szwagierki iśc a to nie daleko więc kupie mu taka aby była i tyle bo chce go na nóżkach wziąść bo wózkiem gdzieś się ruszyć to poprostu masakra:szok:tak po odśnieżane wszędzie że pieszy ma problem z przejściem a co dopiero wozem dziecia:-D:szok::baffled:

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja :-)

Nio fakt pogoda nie jest rewelacyjna...

edziook ja tez nosze okulary , moja wada niejest duza ale zawsze i nawet mi w szpitalu slowem nie wspomnieli czy to ma jakikolwiek wplyw W sumie to nawet nie pytali jaka mam wade......
Nio a jesli chodzi o sam porud to mnie juz przestrzegali w szpitalu zebym z byle bulami sie nie pojawiala tylko dzwonila a oni przeprowadza wywiad telefoniczny i ocenia czy juz sie kwalifikuje czy jeszcze nie - troszke to dziwne ......
Nio i pytalam ostatnio jak bylam na usg czy bede miala robione jeszcze jedno zeby okreslili czy dziecko nie za duze i czy z lozyskiem ok i wogule to mi powiedzieli ze jak bede sie dobrze czula to nie bo nie jestem w grupie ryzyka czy cos w tym rodzaju........:sorry2:

hejka :)
tak sie zastanawiam od kilku dni gdzie jest DROZDUSIA??nie ma neta czy co??wiecie cos??przegapilam jej usprawiedliwienie:) ??
a tak po za tym to mam ostatnio dni leniuchowania :) maciej w delegacji siorki nie ma takze sama sie żądze :) i odpoczywam :)
Adzia jeszcze mi harczy..nie ma ani gorączki,ani braku apetytu,ani zadnych innych objawow chorowania tylko jej cos harczy gdy oddycha i czasami kaszlnie...nie wiem chyba sie wybiore do lekarza wkoncu...
Bożenka widze,ze zaplanowalas sobie jutro intensywny dzien :) starczy ci sił na podróż po tych zakupach :)
buziaki :)

Kurcze mam dzis jakis kiepski dzien - nic mi sie nie chce i samopoczucie jakies nijakie........:-:)-(
mam dziś takie same samopoczucie..może to faktycznie przesilenie wiosenne nas dopada hehehe
Co do wady wzroku i porodu ja noszę okulary -2,5 kiedyś lekarz powiedział mi że lepsza dla mie byłaby operacja niż normalny poród hmmm się okaże -wyjdzie w praniu

Cisza i spokój, to lubię :tak:! Wąż już w pracy, dziecię śpi... Bidulka, oglądała bajeczke i zasnęła na fotelu :-D, niewielka gorączka Ją zmogła, bo od rana się zmagamy z 38 st. No i ten katarek :dry:! Ale nam dziś stracha napędziła :szok:, sobie z resztą też :sorry2:... Jadła jabłuszko i nie chciała podzielić się z tatusiem i nawpychała sobie wszystko co miała w miseczce do buźki no i się zakrztusiła :wściekła/y:... Szybka nasza reakcja pomogła, ale ja z nimi kiedyś osiwieje, mówię Wam!!!! A pomysły Pyzy przechodzą moje najśmielsze oczekiwania :baffled:

Wyciągnęłam wczoraj z zamrażalnika bigosik na obiad i był to strzał w dziesiątkę :tak::-D! Strasznie mi się chciało kwaśnego :-D:-D:-D. A do tego ogóreczki konserwowe, bo mi Edziook smaka narobiła i już pół słoika nie ma :zawstydzona/y::-p...

A wiecie, że do końca tygodnia ma być taka pogoda :baffled:... Także mamusie dołujące się może zaopatrzcie się w czekoladki, co ;-)?

Aaaaaa i odkryłam przyczynę mdłości, otóż nie mogę jeść chleba! A przecież na śniadanie robiłam sobie kanapki, bo stwierdziłam, że w ciaży wypada chlebek jeść :sorry2:... No i fakt, Prenatal na czczo działał, ale odkąd nie jem chleba jest o niebo lepiej ;-):tak::-D. Czasem tylko coś mnie dopadnie, ale tylo czasem...

no i wypogodziło się:-D:-D lecimy na spacerek bo ostatnio mi się nie chciało:nerd:

a propos chciało to drozdusia ostatnio nie miała humoru i energii do pisania chyba dopadło ja nasze narzekanie:zawstydzona/y::-:)-D:-D:-D
drozdusia hop hop jak ci tam?;-)

natinke też nie wiem czy dam radę:baffled: ale i tak musimy wyjechaĆ wcześniej bo mogą być korki to jest środek tygodnia no i mam taki plan ze zjemy lunch w ikeowskiej restauracyjce ( o ile tu jest)

może Adusi wystarczy syropek wykrztuśny?

reklama
dzień doberek.pogoda jak marzenie-wiosennie,cieplutko,słonecznie.właśnie wróciliśmy z centrum-połaziliśmy trochę z Agą,jakieś zakupki do domku a dzieciaki miały przy okazji spacerek.
Aguś jeszcze raz wielkie ukłony dla Andrew;-) speca od zatrzaśniętych drzwi.tak tak kobietki nigdy nie zostawiajcie kluczy w zamku.ja tak dzisiaj zrobiłam i przed wyjściem ich nie wyjęłam no i zamknęłam drzwi za tyłkiem:sorry2: no i gdyby nie Andrzej Agi to chyba musielibyśmy wybić szybę w oknie:szok: jakaś rozkojarzona ostatnio bywam
ms.marple a ja miewam się ostatnio całkiem nieźle.Loli już przechodzi to całe przeziębienie-kataru już prawie nie ma,kaszel w nocy też jej już nie męczy.czasami tylko w ciągu dnia zakaszle.wybaw się tam na maksa na tym weselu:-p no i bezpiecznego,spokojnego lotu życzę
Natinke a ty chyba miałaś jakoś teraz w moje okolice wybierać?przypominam się że obiecałaś zajrzeć na kawkę:tak:

no jak mnie nie ma na forum to wy drukujecie jak szalone.a jak tylko się pojawiłam to cisza jak makiem zasiał.i co ja mam o tym myśleć?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry