reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

sylcia kochana a jakich kosmetykow dzieciecych urzywasz ??

ja do calegi cialka uzywam kremu aqueous kupuje wielka puche na dlugo starcza Jest bardzo fajny :) pod paszki i na szykje aby nie bylo odparzen itp uzywam morchulin Do pupki na oparzona dupke uzywam puderku caldescene :) jak ide na dwor smaruje buzke kremem z ziajki dla dziecii Do kapieli i do wloskow mamz j&j bath time gel i shampoo :) jestem zadowolona :) a do prania uzywam fairy :)

reklama
Jeju laski, jak dawno mnie tu nie było!!!:szok: Jakieś newsy?:D

ps. wlasnie nadrabiam zaległości i czy mnie oczy mylą, czy Krycha i Gastone w ciąży??:D nooo gratulacje:):):)

Ostatnia edycja:
Dzien doberek:)

OJ Aine,ano w ciazach sa:)Tak to jest,jak ktos nas zaniedbuje hehheheh...Jeszcze pominelas Justysie21 i mr.Marple:)hahahha

Krycha a takie tam herbatki kupilam....truskawkowa z wanilia,zielona o srebrzystych lisciach i biala z kawalkami mandarynki:)

No nic....trza sie zbierac do obowiazkow.....
Milego dnia.....

Witam sie z ranka..no moze juz nie trakiego ranka ale dla mnie tak:-D

hej babki mam wieści od justysi
otóż na 90% będzie miała CHŁOPCA:-D:-D:-D
Jejj jak fajnie juz wie? Powiedzieli jej w klinice?
Kurcze ja ide teraz w niedziele na usg,ale watpie zeby bylo cos tam widac:-( Umowilam sie do Sempki.

Krycha fajnie ze sie zalapiesz na 3d,a kiedy wyruszasz do PL?

Jeju laski, jak dawno mnie tu nie było!!!:szok: Jakieś newsy?:D

ps. wlasnie nadrabiam zaległości i czy mnie oczy mylą, czy Krycha i Gastone w ciąży??:D nooo gratulacje:):):)

:-D:-D:-D Noo masz kolezanko zaplon:-D

Ms marple ty bylas w ktorym tygodniu u Sempki? Moze jednak cos tam ujrzy u mojego dziecia? To 12 tygodni pelne wiec kto wie..

Witam! Ja tak szybko dzisiaj, bo Młoda okropnie marudna i chwili spokoju nie mam... Ech ten katar :-(...

Aine, nie dziękuję i zapraszamy częściej :tak: żebyś już Cię podobne newsu nie omijały!!!

Aga_irlandia, ciekawe te herbatki, zwłaszcza ta biała z manadarynkami... Muszę i ja sobie w końcu jakąś fajną kupić do delektowania się :sorry2:

Gastone, lecimy do Polski 10.06.10 i zaraz po przyjeździe lecę do swojego gmerka ;-) - to będzie sotatni gwizdek na to badanie, choć generalnie wykonują je u Niego do 33 tygodnia ciąży

No to tyle... Miałam coś jeszcze klepnąć, ale nie pamiętam co :zawstydzona/y:... Postaram się zaglądnąć tu do Was jeszcze, ale kiedy nie mam zielonego pojęcia... Miłego dzionka i zmykam do Przylepy :sorry2:

i ja sie witam mamusie

cala noc nie moglam spac dopiero nad ranem udalo mi sie zmruzyc oko wiec samopoczucie dzis do bani..... pogoda tez nie zacheca

no dobra ponazekalam a teraz pasowalo by troche chatke ogarnac....

właśnie wróciliśmy ze spacerku i muszę powiedzieć że tylko przez okno pogoda wygląda na nieciekawą.w rzeczywistości jest dość ciepło i przyjemnie:tak: jak to dobrze odetchnąć świeżym powietrzem:blink: zmykam na kawusię i ciacho:-p

reklama
Do góry