reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

To znów ja ;-)! Młoda w końcu śpi, ale musiałam uśpić Ją w wózku, bo w łóżeczku za cholere nie chciała leżeć, a przecież nie będę Pyzy na rękach nosić i bujać, nie? Te dzieci - oczy trze, ziewa a walczy, że spać nie pójdzie :szok::-D... Zupkę już wciągnęłam, drugie danie, znaczy ziemniory sie gorują - chwilka dla mnie, ufff... Drozdusia a jakim ciachem się zajadasz? Chociaż ja to bym coś słonego wciągnęła :dry::cool2:

reklama
Aine witaj:-) zaglądaj częściej:tak:
a ja nie mogę wygonić mojej Laury od mojego komputera.a ta cholera zawsze wciśnie jakiś skrót i albo wszystko powywraca się do góry nogami albo zawiesza:growl: tak więc tatuś wziął naszego diablaczka pod pachę i pojechali po jej osobistego laptopika-ciekawe czy da się oszukać i zostawi nasze w spokoju:sorry2:

szkoda że się rozpadało bo poszłabym jeszcze na spacerek

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Drozdusia, moja mała nam wszystkie klawisze zapsuła w klawiaturze od laptopa, potem musiałam korzystać z jakiejś wirtualnej, masakra, no a potem kupiliśmy nową , bo nie dalo rady:D
A moje dziecko łazi i śpiewa "sunny day, sunny day", a za oknem ciapa:D

Aine Laura notorycznie wyjmuje nam ctrl-a:-D na razie przeżywa fascynację swoim nowym sprzętem i mam nadzieję że już jej tak zostanie:tak:

Drozdusia, nie liczyłabym na to:D myśmy naszej kupili laptopa dla dzieci i co, myślisz, że się bawi?:D nie jest taka głupia hehe, woli prawdziwy:D

reklama
Mam pytanie może któraś z was przez to przechodziła..
Zaczyna mi się trzeci trymestr i pojawia się ból miednicy (tak mi się wydaje) boli mnie przeokropnie lewa część tak dziwnie promieniuje na nogę i pośladek .Dziś ból był tak okropny że nie mogłam dojść do domu i aż mi się łzy zakręciły .Jeśli mogę to porównam to do kopniaka w tyłek przez konia :-):-) Martwi mnie to niesamowicie do wizyty u lekarza został ponad tydzień i nie wiem czy powinnam się uspokoić czy umówić się na wcześniejszą wizytę.Myślę że to może być powód rozciągającej sie miednicy/spojenia łonowego ...co wy na to?

Do góry