gastone
potrojna mama
Witam mamunie.A u nas snieeeg!!!Juz myslalam ze to koniec a tu zonk.
No ale widze e juz topnieje,zrobie obiad i sladu juz po niem nie bedzie hih
Dziewczynki mam fajna spaerowke do sprzedania,juz kiedys ja sprzedawalam ale potem zezygnowalam bo chcialam dla drugiego dziecka.No ale sie plany zmienily.Co prawda wisi na ogloszeniach ale nie kazdy tam zaglada.
Jakbyscie wiedzialy kto szuka fajnej spacerowki,rozkladanej jak parasolki to dajcie znac.Wozek w bardzo dobrym stanie,wrecz idealnym.Wyglada idetyczniejak bebe confort lola.Cena 60 euro.Zdjecia przesle na maila.
No ale widze e juz topnieje,zrobie obiad i sladu juz po niem nie bedzie hih
Dziewczynki mam fajna spaerowke do sprzedania,juz kiedys ja sprzedawalam ale potem zezygnowalam bo chcialam dla drugiego dziecka.No ale sie plany zmienily.Co prawda wisi na ogloszeniach ale nie kazdy tam zaglada.
Jakbyscie wiedzialy kto szuka fajnej spacerowki,rozkladanej jak parasolki to dajcie znac.Wozek w bardzo dobrym stanie,wrecz idealnym.Wyglada idetyczniejak bebe confort lola.Cena 60 euro.Zdjecia przesle na maila.
? Bo wiecie, samopoczucie nie zawsze dopisuje i dobrze mieć wybór czy iść na nogach czy podratować się autobusem ;-), a tam gdzie byłyśmy ostatnio niestety nic nie jeździ
...
:-)... Ja piłam wapno, bo miałam małe krosteczki na brzuchu jak mi już trochę podrósł
... Jedną tabletkę dziennie i nic nam nie było ;-)
.
i nic nie smakuje jak powinno .. na dodatek żeby to zabić ciągle coś wkładam do buzi