reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

natinke baw się dobrze:tak::tak: a nie zapomnij o jutrzejszej kawce

krycha a jak tam twoje niby poranne mdłości? ustąpiły?

gastone a ty jak się czujesz?

babki to umawiamy się na jutro 12:30-13ta OK?
powiadomię justysię bo chyba nadal nie ma neta

już mi się nudzi w domku i dawno was nie widziałam

reklama
Natinke18, udanej zabawy życzę Dominikowi :tak::tak::tak:

Ms.Marple, a dziękuję, w końcu ustały :-D! Jeszcze tylko walczę z sennością, zmęczeniem i z niezorganizowaniem, ale jestem dobrej myśli ;-)! No a jak Ty się czujesz? Możesz już zacząć się cieszyć stanem błogosławionym?

Gastone, właśnie, a jak u Ciebie? Ty się nam tutaj chwal co tam, boś Ty pierwsza na tym wątku co bliźniaczki pod serduchem nosi :-D:-D:-D

Dzien doberek:)
Melduneczek skladam:)
Juz posprzatane ,obiadek ugotowany,Maycia bawi sie zabawkami siedzac na podlodze,a ja sie podpisuje....
Za niedlugo bedziemy sie zwijac na spacerek ,poki nie pada:)Zachacze jeszcze solarke na poprawienie humoru w zimny dzien :)Trza wykorzystac minuty....zostaly mi z zeszlego roku ,jak karnet kupowalam,wiec teraz mam okazje :)
Jakas posepna ta pogoda dzis....nic tylko z domu nie wychodzic.....no ale jak nie pada trzeba ruszyc cztery litery ....A i Maycia drzemke akurat zaliczy....:)

witam sie i ja w ten zimny dzien Niestety pogoda nie rozpieszcza i powrucily mrozy brrr... kiedy wreszcie bedzie cieplo... no nic zmykam do obowiazkow ;-) milego dnia babeczki :-)

Witam mamunie.
No niestety ja czuje sie kiepsko..Mdlosci znow wroclily,ogrone zmeczenie i brak energii.Wczoraj bylam na chwile w dunsie i po 15 minutach prawie zaslblam.Nigdzie sie cholera wybrac nie moge,bo mi zaraz slabo.Utrudnia mi to zycie.Wyniki mam dobre jak narazie ale samopoczucie do dupy...
Bozenka ja mam identyczny posmak w ustach.Taki jakis dziwny,daleki od tego metalicznego.Ciagle tez zabijam go wkladajac cos do buzi.Najlepiej zabijaja choc na chwile go kwsnie rzeczy.Kwasne cukierki,zelki i takie tam heh.Jesli chodzi o wage ja sie nie martwie bo moje zgubione 11 kilo rekompensuje mi wszystki hehe.Bo jkbym miala urosnac kolejne 11 albo20 to bym sie zalamala..

No i po spacerku:wściekła/y:Zaczelo padac i musialam wrocic,bo i bez deszczu nieprzyjemnie na dworze:angry:
No nic.....Mayka dotleniona a to najwazniejsze:)
Zmykam nakarmic glodomorka:);-)

Ostatnia edycja:
gastone współczuję ci złego samopoczucia:-( u mnie już lepiej mdłości się zmniejszyły do może raz dziennie (zazwyczaj wieczorem albo jak się dużo napiję) ale ten posmak mnie dobija:angry: cały czas kupuję cukierki owocowe albo gumy do żucia i inne badziewia i nic nie p0omaga wrrrrrrrrr:angry::angry::angry:
zgaga to u mnie na stałe zagościła jak poprzednio (pamiętam jaka byłam szczęśliwa po porodzie kiedy zniknęły wszystkie problemy gastryczne) śmieję się że najwyraźniej to dziecko będzie jeszcze bardziej owłosione niż Adal :-D:-D:-D
moja siostra nazwała nowe dziecko roboczo Adelka:-D:-D:-D
ehhhh jeszcze tylko 5 miesięcy powtarzam jak mantrę:cool:

Hejka i ja witam moje panie my już po spacerku z Justysią i moją siostrą :tak: Justyś o juterku poinformowana i oczywiście będzie:-D a ja dzisiaj przywiozłam już łoże dla mojego Matiego i idzie do swojego pokoiku :-D także Bożenko kołyska już jest wolna:tak:i fajnie by było jakby i miejsce gdzie stoi się zwolniło:-D a i wózek też już dostałam nowy w kar:-Dtoniku zapakowany a jak mnie przepraszali heheh no nic lece jakieś jedzonko jeszcze sklecić a właśnie delektuje się kawcią i ciachem drożdżowym mniam :-D

reklama
Hejka laseczki
A ja dzis po zakupkach uzupełniłam dzieciaczkom ciut garderobę :tak: i byliśmy w biurze podróży bo wybieramy sie z dzieciakami do Disneylandu;-):tak::rofl: może jutro już dopniemy wszystko do końca bo dziś musimy wszystko przemyśleć i przewertować tą ofertę:laugh2:

Do góry