justysia21
Elfikowa mama :D
ja sie dostosuje do spotkanka a jakbyscie sie jednak u mnie zdecydowaly to prosze mnie uprzedzic hihihhiih
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

! No tak ze 3 godzinki nas trzymali i w sumie najdłużej trwało dojście pielęgniary żeby kartotekę do końca wypełnić, a potem to już szybko
! Chciałam Wam wkleić fotkę mojego Szkraba, ale skanera nie mam, a zdjęcia mi nie wychodzą, ale jak mój M zrobi to na pewno wkleje!!! Leżało sobie spokojnie to moje drugie dziecię z rączkami wyciągniętym do góry 

. Może jednak będzie spokojniesze od Oliwki, bo pamiętam, że Młoda to już zdrowo fikała!!! W każdym razie WSZYSTKO JEST W PORZĄDKU
co nas ogromnie cieszy! A pielęgniarka, która robiła usg chyba ze trzy razy powtórzyła, że jest tylko jedno dziecko, hm... Ciąża, ze skanu, jest 6 dni młodsza, ale co to za różnica, jeszcze się wszystko może zmienić! Oliwka latała po całym dole i nie dała się przeoczyć nikomu, jak weszliśmy do lekarza z moim kuzynem i lekarka potwierdzała informację, że to już druga ciąż, mój kuzyn właśnie wspomniał, że córcia po korytarzu biega, a ona, a to pewnie ta z szelkami 

wszędzie Jej było pełno, ale to przecież norma! Kolejną wizytę (test glukozowy + wizyta u lekarza) mam wyznaczoną na 09.06 (czyli dzień przed wyjazdem do Polski) a usg na 06.07 (czyli dzień po powrocie) ;-) Ciekawa jestem czy uda nam się zgrać w jakiś termin i natknąć na siebie mamusie ciężaróweczki! Gastone, zdąrzę się z Tobą, ewentualnie, spotkać w szpitalu? Na kiedy Ty masz termin?
! No i kurujcie się!!!

;-)Krycha super wiadmosciciesze sie,ze wszystko w porzadku
A i z przyjsciem do mnie nie ma problemu
jak tylko pogoda bedzie piekna zapraszam,pospacerujemy moze rowniez razem,bo u mnie niedaleko plac zabaw fajny jest
![]()

plac zabaw brzmi bardzo kusząco 

!!! Więc czuję się zaproszona ;-)
;-)
... No i pamiętam, że Rafałowi też przypadła do gustu, więc myślę, że i Oni chętnie powtórzyliby ucztę
...
. No i o znieczulenie się mnie pytała, ale to dlatego, że akurat moja położna poszła na lunch jak mi sie bóle nasiliły, a ta w zastępstwie zapomniała, że tamta jej przekazywała co i jak ;-). Teraz też na pewno wypełnie, bo chyba raczej znów będzie cięzko się ze mną dogadać