Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sylcia planujecie?? korzystacie z wolnej chatkiMadziakowalik wszyscy planują hmmm czyżby ty też stajesz w kolejce. Agnieszka nie dziwię się że jesteście podekscytowani;-) maleństwo zaraz będzie z Wami będziecie tulic tulić i rozpieszczać
dobry )) kamcia witaj w koncu spowrotem!!! )) juz myslalam ze zupelnie zrezygnowalas z bb(( jak corcia sie chowa ?? )mam nadzieje ze wszystko ok )))
a my bylismy dzisiaj w szpitalu na bilansie ,Lilijka zdrowiutka ,zważona zmierzona )) tylko jak pielegniarke zobaczyla to tak sie zaczela drzec ze jej uspokoic nie moglismy ((( ale w koncu jej przeszlo na szczescie )) dobranocki mamcie ))
hej kasiu z bb nie da się zrezygnować wkońc mnie podłączyli do świata.. no ale co z tym idzie musiałam znmienić mieszkanie...;-) teraz mieszkamy bliżej ludzi i mamy neta... :-) jak sie cieszę ale co z tego że wróciłam jak jutro jestem ostatni dzień bo wyjeżdżam na 2 tyg.. na tydzień do pl i tydzień do uk.. w uk jeszcze net jest... więc pewnie zajrzę ale w pl to nie bardzo:-( ale jak wrócę to już będę na pełnym etacie ;-);-);-)
dzien doberek
ale pogoda a ja musze isc paczke odebrac z mala. mam nadzieje , ze tylko padac nie bedzie . tak kaja_respect planujemy rodzenstwo dla Meyeczki ale mala musi skonczyc roczek . Agnieszka to beda najpiekniejsze Wasze chwile( nigdy nie zapomne jak plakalismy z m jak mala zobzczylismy ) cos cudownego. milusiego dnia zycze
hej mamki dzionek nie zaciekawy,ale my i tak z domku wybywamy
Bozenko fakt pielegniarka jakas taka nieciekawa byla( i jeszcze z ich irolowskim podejsciem to juz w ogole((
Nadinka bardzo zadowolona z prezencikow Nie kazda zabawka bawii sie tak jak powinna ale jest bardzo zadowolona a jak moje dziecko jest szczesliwe to i ja jestem
kamcia wracaj do nas szybko )
no zamienilam sie juz na weekendy ale w niedziele mam wolne wiec chcialabym sie wbrac na meeting babski