Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze kochana przed toba noce pelne wrazen hih ja juz rodze co noc...koszmar mowie ci,ciagle mnie cos ciagnie,boli,leze jak wieloryb,dysze,wstaje siku co 40 minut,czasem mnie cos tak zaboli ze ruszac sie nie moge przez godzine.No i od jakiegos czasu wogole spac juz nie mozna wiec jeszcze nie masz tak zle,uwierz mi.Moje dziewczynki na szczescie ladnie spia cala noc,oby tak w realu hihihhWitam sie
A mnie tam pogoda nie dobija przynajmniej nie mecze sie z powodu upalow :-):-):-)
ale za to sie nie wysypiam nie moge sie wogole ulozyc poloze sie na jednym boku to mnie zaraz jeden kopie poloze sie na drugim to drugi wiezka no oszalec mozna a rano wstaje polamana i wszystko mnie boli![]()
Witam mamusie! Niestety zostałam brutalnie obudzona przez sąsiadów, którzy mają gdzieś, że za ścianą ktoś mieszkai zachowują się tak, jakby byli sami na ziemi
! A miałam sobie dziś dłużej pospać i pupa! Wpadłam więc do Was pożyczyć udanego dnia i jak najmniej deszczowego ;-)

Ogolnie wyszedl mniam mniam. milej nocki.

witam mamki po dlugim czasiawpadlam na chwile sie zameldowac z nowego domku i poinformowac ze zwariuje jeszcze troche tyle mam jescze do wypakowania
milego dzionka babki
![]()
!). Dasz radę! A adresy już wszędzie pozmieniałaś?Witam. Ja znow zamulona jestem od rana.I stres już mnie dopada przed podróżą
Miłego dnia

?
i jak ci na nowym? poza tym, że roboty mnóstwo jak zawsze