Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
;-)
! Oj, sama pamiętam jeszcze te pobudki, więc rozumiem jak się czujesz... Mam nadzieję, że Lilijce szybko przejdą te pomysły albo może tatuś w końcu zacznie wstawać z córcią
?
. Muszę pomyślec o jakimś śniadanku, ale nie bardzo wiem na co mamy ochotę, hm... Pogoda widzę znów jakaś taka, ech, może się jeszcze rozkręci! Bry! Ooooo, widzę, że już jest jeden ranny ptaszek;-)
! Oj, sama pamiętam jeszcze te pobudki, więc rozumiem jak się czujesz... Mam nadzieję, że Lilijce szybko przejdą te pomysły albo może tatuś w końcu zacznie wstawać z córcią
?
Oliwka dla odmiany dziś pospała do 07.30, a teraz ogląda Shreka. Muszę pomyślec o jakimś śniadanku, ale nie bardzo wiem na co mamy ochotę, hm... Pogoda widzę znów jakaś taka, ech, może się jeszcze rozkręci!
Udanego weekendu życzę mamusie, pozdrawiam i do klikania :-)
krycha tatus wstawalby do malej,ale poki co nie ma sensu zeby on wstawal skoro ja i tak karmie piersia))
Teraz to Ty jesteś niezastąpiona ;-), ale wytrwałości Kobito - TO MINIE
! Zmykam na zakupy, choć deszcz zniechęca jak nie wiem...a ile ma dokladnie mala??sylcia ja chyba tez dolacze do grona bezbrzuszkowcow) bynajmniej narazie ...
))
bylismy dzisiaj z mala na bilansie) lekarz zadowolony ,my zadowoleni
)) mala wazy 8kg,i mierzy 69,4 cm
)az byl w szoku ze ona taka duza i tylko na cycku jedzie
) chociaz ostatnio powolutku po pare lyczeczek obiadku wciaga,ale rewelacje to nie jest
) no ale nic trzeba czekac az moj dziec stwierdzi ze nie tylko na swiecie sa maminowe cycki dobre
))
milego dnia zyczymymam nadzieje ze nie bedzie padac popoludniu