Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
taka już moja rola kochane-moje pojawienie się zwiastuje kłopoty kurde nie wiem czy się z tego cieszyć czy raczej płakać.cóż zrobić,taki los biednej drozdusi Kasiu no przecież zawsze tak jest że mnie długo nie ma a jak się tylko pojawię to robi się gorąco;-) nie ma to jak umieć wstrzelić się w odpowiedni moment
haaaa Drozdi to masz niewdzieczna role na forum no ))) zmień nick na ZWIASTUN AFER )))ale od razu ruch wiekszy sie zrobil))) ło matko ide spac poki dziec spi )) branoc mamki ) Drozdusiu a ty tez marsz do spania )))
no właśnie dobra myśl Ciociu Dobra Rada:-) teraz wlepiam ślepia w monitor a rano będę znowu oburzona że moje dzieci wstały o 7 po 12 godzinach snu ale co zrobić kiedy to forum tak wciąga.niczym chodzenie po bagnach zwłaszcza jak coś wisi w powietrzu........