reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Dzindusia-nie pracuję i mam teraz więcej czasu:)))
E.w.a-tzn pracowałaś?i zrezygnowałaś po pojawieniu się synka czy pózniej?A gdzie pracowałaś-może któraś mamusia zna Cię z widzenia?

reklama
Dzindusia-nie pracuję i mam teraz więcej czasu:)))
E.w.a-tzn pracowałaś?i zrezygnowałaś po pojawieniu się synka czy pózniej?A gdzie pracowałaś-może któraś mamusia zna Cię z widzenia?

to wpadaj na kawe jak masz tyle wolnego:-):tak: z cashel nie tak daleko Sama kiedys pokonywalam ta trase dwa razy dziennie :errr:

e.w.a mam nadzieje ze sie rozgoscisz na forum i zostaniesz :tak::tak: a jak znosisz ciaze?? wszystko wpozadku??

Dzindusia-wiem,że niedaleko,ale teraz Dadzia kończyła o 12.30 i zanim bym dojechała musiałabym wracać...ale zaczyna się jej szkoła do 14tej to i mama popodróżuje:))))
e.w.a-tak długo Cię trzymają dolegliwości-współczuję:(

biedactwo..... ja naszczescie mdlosci nie mialam Za to w ciazy dowiedzialam sie co to jest zgaga :errr:
hehe t tak jak ja... od 4 miesiaca dzien w dzien... po kilka razy.. uchhhhhhh masakra...
juz wiem czemu to sie nazywa zgaga:-p
mam nadzieje ze teraz nie bede miala zgagi choc narazie wszystko wskazuje ze obiawy te same...
bol glowy , mdlosci i wymioty (choc tutaj mniej niz przy pierwszej ciazy)
zobaczymy jak to bedzie do konca.....:sorry2:

witamy sie i my :)
z doskoku poniewaz neta nie mamy jeszcze dopiero po weekendzie nam podlacza :( i tv to samo :( . daindusia domek super okolica idealna duzo dzieciaczkow i prawie same rodzinki :) a propo pieska super Maya cala szczesliwa . witamy nowa farumowiczke . az sie rucj zrobil milo :) milej nocki :) .

reklama
hej laski.caaaaaaaaaaaaałe wieki mnie tu nie było.i mam dla was złe wieści-zawsze jak już tu zajrzę to coś zaczyna się dziać:-p normalnie czuję to w moczu:rofl2: przykro mi,za spokojnie było:-p:-p że też ja zawsze trafię na taki moment:-D;-)

Do góry