aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
Alex fajny wozeczek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
...Mamusie potrzebuje zaczerpnac troszke informacji na temat szpitala i takie tam
Witam się po dłuuuugaśnej przerwie. Jakoś nie mogę nadążyć za wami więc tylko wpadam i podczytuję od czasu do czasu.
Dobranoc![]()
... Tak nagle zniknęłaś... Co tam u Ciebie? Nadal w centrum mieszkasz? dzien doberek![]()
Alex wozeczek slicznyjakich informacji potrzebujesz . Kasia Limerick czekam na fotki
![]()
a my juz wracamy do zdrowia tzn. mala juz nie goraczkuje i apetyt wraca ale nie chce zapeszac. D tez juz lepiej dobrze ze juz jutro weekend to sobie odpocznie bo tez z foraczka i gardziolem chorym pracuje. Psiak rozrabia z mala
w koncu jeszcze szczeniak
.milego dnia . Krycha wizyte przekladam na za tydzien
![]()

Dziewczyny leciała już któraś z was z Cork? Ile tam kosztuje parking i czy można zapłacic online?
, nie pomogę...Dziewczyny leciała już któraś z was z Cork? Ile tam kosztuje parking i czy można zapłacic online?
jesień czy co? Właśnie raczę się gorącą herbatką z soczkiem na rozgrzanie ;-)! Oliwia mi się dziś z katarem obudziła
wszystkie plany jakie miałam na ten tydzień muszę przełożyć, wrrrrrrrrr
! Zapodałam Jej już Sudafed i Calpol i teraz kima
Poszła z tatusiem na zakupy i Bidna zasnęła w między czasie
:-) Jak Ją M do łóżeczka przekładał to przebudziła się na chwilkę, skarpetki i koszulkę kazała sobie ściągnąć i poszła spać