K
krycha
Gość
Dzień dobry! Nooooo, w końcu mi z nosa nie leci, Oliwia też już dużo lepiej :-) Jeszcze tylko M się musi do porządku doprowadzić no i Filipek, bo niestety i Jego dopadło, ale cóż się dziwić... Muszę się przyzwyczaić, że teraz to rodzinnie chorować będziemy
.
Racja, racja pustawo tutaj, pisać nikt nie chce, co zrobić... Ale może kiedyś jeszcze nasze forum odżyje, kto wie
Kasia limerick, lecę poklikać na Lilijkę i mam nadzieję, że dziś już bez problemów ;-)
Madziakowalik, daj znać jak Ci pasić będzie to się w końcu umówimy ;-)
Sylcia007, dopiero zakumałam, żeś Ty w Polsce - ale zapłon
... Wypocznij, rodzinkom się naciesz, bateryjki naładuj i wrcaj do nas 
No i wszystkie mi już prawie stąd pouciekały, znaczy się centrum mam na mysli, hm... Ale nie dziwię się, pewnie w innej sytuacji również byśmy się przeprowadzali gdzieś indziej a tak jeszcze troszkę i się przeniesiemy w końcu tam gdzie chcemy

No to udanego weekendu życzę
. Racja, racja pustawo tutaj, pisać nikt nie chce, co zrobić... Ale może kiedyś jeszcze nasze forum odżyje, kto wie

Kasia limerick, lecę poklikać na Lilijkę i mam nadzieję, że dziś już bez problemów ;-)
Madziakowalik, daj znać jak Ci pasić będzie to się w końcu umówimy ;-)
Sylcia007, dopiero zakumałam, żeś Ty w Polsce - ale zapłon
... Wypocznij, rodzinkom się naciesz, bateryjki naładuj i wrcaj do nas 
No i wszystkie mi już prawie stąd pouciekały, znaczy się centrum mam na mysli, hm... Ale nie dziwię się, pewnie w innej sytuacji również byśmy się przeprowadzali gdzieś indziej a tak jeszcze troszkę i się przeniesiemy w końcu tam gdzie chcemy

No to udanego weekendu życzę

ech ten katarek :-( niech już Mu przejdzie, no!
! Ale najpierw klikanko ;-)