reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hej Laseczki! Dopiero teraz mam chwilke na kompa, bo cccaaaałłłłyyyy dzień aktywny ;-)

Mozesz skozystac z Bliscy pl ale bardziej bym polecala My HeritageTree
I zdrowka dla synka zycze
No Nikos juz w domku oeracja udana wyciagneli druty kosc sie ladnie zrosla i cale szczescie obeszlo sie bez lamania kosci uf.
jeszcze przez 2 tygodnie musi nosic opatrunek bo ma ranke po operacji

Dzięki śliczne za odpowiedź, poszperam w tych programach i zorientuję się o co w nich chodzi :-)! No a Filiepk ma się dużo lepiej :sorry: Bardzo się cieszę, że operacja się udała, cały dzień o tym myślałam, ale czasu nie było żeby tu naklepać odrobiny słów wsparcia... Szybkiego powortu do pełnej sprawności życzę :tak:

KRYCHA zdrowka dla Filipka:))) ja niestety nie pomoge z tym drzewem:(( kiedys robilam ale robilam to reczie ...i nic z tego nie wyszlo :/

Galeria konkursowa � Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci

Dzięki i tak! Również kiedyś robiłam takie moni drzewko ręcznie, na studiach, ale malutkie było i ogranoczało się tylko do najbliższych a chciałabym troszke pokopać i zostawić czytelna swoim dzieciom :-)! I jak wspominałam, Filipek ma się dużo lepiej :-D No i w końcu rozgryzłam o co biega z tymi linkami - nie mogę otworzyć w tym samym czasie obu, bo wtedy się chrzani :-p Także błędu już popełniać nie będę! Głosy oddane oczywiście ;-)

dzien doberek
no no widze jakies ruchy na naszym forum :) .krycha zdrowka dla malego , Alex powodzenia dla synka.milego dnia .

Jak więcej i częściej, mamusiek się zacznie odzywać to i forum odżyje! Dzięki za życzonka zdrówka, pomagają :tak:

Słodkich snów mamusie ;-)

dzień doberek:-)
Alex to super że operacja się udała i wszystko jest ok.zuch chłopak z tego twojego synka;-) a ty jak się czujesz?
Kasiu rzeczywiście was trzyma to cholerstwo:no: i jak ja mam się do ciebie wybrać na tą kawuchę co? Lilijka kliknięta;-)

dziendobry wszystkim
pogoda rozpieszcza piekne sloneczko oby jak najdluzej tak bylo

alex dobrze ze wszysko dobrze:-):-)

krycha jak maluszek?? i jak ty sie czujesz

milego dzionka

Dziendoberek

Alex to super że operacja się udała i wszystko jest ok.zuch chłopak z tego twojego synka;-) a ty jak się czujesz?

jeszcze go raczka troche boli bo ma dziury po tych drutach ale cale szczescie ma opatrunek i ie widzi tego ale na wszelki wypadek odpuscilam mu dzisiaj szkole .

a ja leze wiecej w luzku i jak by lepiej sie czuje ale brzuchol coraz ciezaej sie nosi zwlaszcza ze brzuch potezny a ja wciaz taka chuda.

dzień doberek:-)
Kasiu rzeczywiście was trzyma to cholerstwo:no: i jak ja mam się do ciebie wybrać na tą kawuchę co? Lilijka kliknięta;-)

myslalam ze mi szybko przejdzie,ale dzisiaj mnie zlamalo na maxa:((( łeb mi pęka ,nos zawalony, ucho tak naparza jakby mi ktoś w srodku siedzial i walił pięściami :( wezły chłonne nawalaja ze nie wiem jak sie nazywam ;((((((odwiedzilam dzisiaj apteke wiec mam nadzieje ze juz jutro troche odpusci,ale póki co Drozdi u mnie kwarantanna;) chyba ze przyjedziesz i przez okno sie kawy napijemy ;))) hehe :) jak tylko wyzdrowieje to zapraszam w koncu:))))

Hejka! Wpadłam sie przywitać, dzieci jakoś się uspokiły i mam chwilkę na kompa :sorry:...

Alex to super wiesci:)) szybkiego powrotu do formy dla synka :)))
Krycha u was lepiej z chorobami a u nas stoi w miejscu ,cos sie wyleczyc nie mozemy :((((i dzieki za glosy :))

dobranocki:)))

Szczerze to u nas już po chorobie wspomnienie zostało :-) i mam nadzieję, że i u Was w końcu tak będzie, bo ile można??? Toż to dopiero sezon jesienny się zaczyna :eek::baffled:... Oczywiście kliknięte :-p;-)!

dziendobry wszystkim
pogoda rozpieszcza piekne sloneczko oby jak najdluzej tak bylo

alex dobrze ze wszysko dobrze:-):-)

krycha jak maluszek?? i jak ty sie czujesz

milego dzionka

A dziękuję, już dobrze, ja również, i to na tyle, że zaszczepili nam Go na BCG, z czego się bardzo cieszę, bo szkoda by mi było czekać na kolejny termin. A tak mamy to już z głowy. Ale popłakał się ten mój mały chłop, a ja nie mogę słuchać jak moje dzieci tak płaczą :-(... Na całe szczęście dostał cyca i Mu przeszło szybciorem!

Madziakowalik, dzięki za odwiedzinki :-)

Zmykam, bo mnie już Oliwa na kanapę ciągnie... Udanego wieczorku, papatki :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
heja laski :) juz w domku :p odpoczelam poukladane wszystko ... no i czas wrocic do pracy :)

pochwalimy sie ze zabiegu nie trzeba bylo jednak robic Nadinka miala bardzo silne antybiotyki i masaze :) a teraz pipora nosii okularki :) wyglada jak mala madrala :)

pozdrawiamy i buziaczki przesylamy :)

reklama
heja laski :) juz w domku :p odpoczelam poukladane wszystko ... no i czas wrocic do pracy :)

pochwalimy sie ze zabiegu nie trzeba bylo jednak robic Nadinka miala bardzo silne antybiotyki i masaze :) a teraz pipora nosii okularki :) wyglada jak mala madrala :)

pozdrawiamy i buziaczki przesylamy :)

Welcome home :-)!!! Urlop widzę udany i super :tak: No i widzę, że dobre wieści masz, obawiam się tylko, że nie w temacie jestem :zawstydzona/y::szok::zawstydzona/y:... Co było Nadince???

Alex2339, nooooo, jak Ty taka chudzina jesteś to ja się wcale nie dziewię, że Ci brzuchol ciąży, ale jeszcze tylko troszkę ;-)

Dobranoc...

Do góry