reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

witam koietki :)
ale zimno z rana :( mam nadzieje taka malutka ze popoludnie bedzie sloneczne jak wczoraj :). alex2339 odpoczywaj jak najwiecej :) kasia limerick moja znajoma dostala mate takze nie bedzie kupywac :( a szkoda bo fajna . moja niunka wczoraj nas zaskoczyla przeszla z jednego konca pokoju do drugiego :) jestem przeszczesliwa mam nadzieje ze roczek swoj przejdzie . krycha buziaki dla maluchow :*.milego dnia .

reklama
dzień doberek:-)
Madziakowalik gratki dla Mayeczki;-) nasz młody próbuje ale zdecydowanie lepiej mu wychodzi raczkowanie:-p no ewentualnie przy meblach pośmiga:-) ale i tak wszędzie go pełno:laugh2:
Krycha ja to nie mogę przeżyć że ten twój mały to taki okrągły na buzi-jak księżyc w pełni:-D

Dzień dobry! Zimno jak nie wiem :szok::eek: a przynajmniej na razie, bo później pewnie znów słonko dogrzeje, a przynajmniej ma nas porospieszczać jeszcze do następnego tygodnia :tak: (przynajmniej irlandzka pogodyna tak twierdzi :-p)

Kasia limerick, no i jak samopoczucie R? Słuchaj, a może Ty Go za mało w nocy dogrzewasz :-p:-D:-D:-D? Może na jakiś czas Tofik powinien Cię zastąpić :-D:-D?

Madziakowalik, zobaczysz, że roczek swój przejdzie :tak:, z resztą tak samo jak i Twój śmieszek Drozdusiu! Rany, jak ten czas leci... Dopiero co się na poródwkę wybierałyście a teraz już do chodzenia Szkraby się zabierają...

Drozdusia, uwierz, że ja to do tej pory pojąć nie mogę skąd On takie pućki wziął i jak tak czasem patrzę na Niego to jak nie moje dziecko (pamiętająć jaka Oliwka była), bo taki wielkolud... Za W następnym tygodniu czeka nas wizyta na 6 tygodni i ważenie będzie, ciekawe co teraz waga zakrzyczy! Ale myślę, że za bliski czas będzie podobnie jak u Ciebie - mała różnica z wagą i te same pieluszki ;-)

Miłego dzionka :-)

doberek:) KRYCHA moze masz racje??? moze tofika odesle na pieterko ???? i moze R sie wtedy polepszy ??:))) buehehehehe:DDDDD poki co jest troche lepiej ,jak juz w pelni r sie wykuruje to wpadneimy :))
MADZIAKOWALIK ok nie ma sprawy szkoda tylko ze tak dlugo trwalo to zastanawianie sie :(((
E.W.A ja juz w limericku nie pojde do zadnego ginekologa bo co jeden to lepszy:(((( nie polecam zadnego :((((

Bry! No i mam powtókę z rozrywki :confused2:... Tym razem mój M zaczął pierwszy chorować, dziś Oliwia z katarem wstała, poprostu cudnie :crazy:!

Witamy sie:) dziewczyny macie moze namiary na jakiegos ginekologa dobrego w limerick:)

Ja wiem o dwóch ginekologach, którzy przyjmują w Limerick (w Medipolu, dr Brzozowski i w Polmedzie dr Sempka), ale czy są dobrzy :baffled:, hm...

doberek:) KRYCHA moze masz racje??? moze tofika odesle na pieterko ???? i moze R sie wtedy polepszy ??:))) buehehehehe:DDDDD poki co jest troche lepiej ,jak juz w pelni r sie wykuruje to wpadneimy :))

Ja tam cierpliwie na Was czekam :tak:! Niestety i u nas coś się rozkręca, oby szybko przeszło!!!!!!

Krycha bo to taka pora chyba na smarkanie:confused2: było bardzo ciepło a teraz ziąb:sorry: a jak już ktoś do domu przyniesie to można być prawie pewnym że dzieciaki szybko podłapią:baffled:

Krycha bo to taka pora chyba na smarkanie:confused2: było bardzo ciepło a teraz ziąb:sorry: a jak już ktoś do domu przyniesie to można być prawie pewnym że dzieciaki szybko podłapią:baffled:

Nooo, zdecydowanie taka durna pora :baffled::eek:, a M często na jesień wraca zaziębiony z pracy, więc fajowo się zapowiada... Mam nadzieję, że jutro weźmie sobie dzień wolny i wyleży choć troszkę przez weekend!

reklama
Do góry