Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Alex2339, i jak tam wizyta kontrolna? Oczka zdrowe? A z tym trójpakiem toż to ostatnie podrygiKiedy masz kolejną wizytę w szpitalu?

!
. Obiadek mam już gotowy, więc zaraz zajme się zupkę, znaczy zjem, a z drugim na Młodą zaczekam co by sama jeść nie musiała ;-). Miłego dnia życzę :-)Alex2339, domyślam się, że ta ciąża wiele Twój organizm kosztuje, ale już prawie koniec i oby nic więcej Ci nie dolegało! A masz już wyznaczoną wizytę w szpitalu na to badanie czy musisz czekać na list od nich z zaproszeniem?
mam na 28.10 na 11:20 i mam nadzieje ze zostal tam skan zapisany bo ostatnim razem jak mialam tak puzno to mi w okienku powiedzieli ze dzisiaj skanu nie mam a jak juz u lekarza bylam to sie jednak na skan musialam wrocic i ze szpitala wyszlam o 14 i to wdodatku ostatnia
... Ale Ci się ostatnio trafiło, fiu, fiu... Oby tym razem już nie kazali Ci tak latać w tą i spowrotem 
dzien doberek![]()
witam nowa forumowiczkeja tez z Castletroy
308 jak napisaly dziewczyny co 10 minutek jezdzi . krycha ten Twoi pulpecik
niech rosnie i bedzie duzy chlopczyk . moja niunka tylko chce chodzic i chodzic . milego wieczorku .

już jest! Ale to po tatusiu, choc teraz zupełnie tego nie widać, ale jak mój M sie urodził to wazył ponad 4 kg i też apetytem nigdy nie grzeszył 

z resztą do tej pory apetycik Mu został 
witam, dopiero dzis dowiedzialam sie ze takie forum istniejejestem mama 3 latka i bardzo bym chciala poznac mamy majace dzieciaki w podobnym wieku...
czy urzadzacie jakies spotkania?
pozdrawiam

Witam dziewczeta.
Mieszkam niedaleko Limerick ale nigdy nie korzystalam z wizyt u pediatry. Moglybyscie mi podpowiedziec co nie co? gdzie kto i jak? dzieki ogromne
), ale specjalnie polecić żadnego nie mogę, no, ewentualnie dr Jacek (nie wiem jak ma na nazwisko, tylko imię zapamiętałam) który przyjmuje w Medipolu. Badał ostatnio Młodego i robił to dość dokładnie i był delikatny i wydaje się, że wie co robi...