reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dzień dobry!

Witam sie

no ja juz po wizycie w szpitalu chlopaki ulozeni glowkowo wiec porod SN no i waza po 2.8kg

Ło raju, nie jestem w stanie sobie wyobrazić porodu naturalengo bliźniaków :szok:, ale na pewno wszystko dobrze pójdzie, w każdym razie szczerze Ci tego życzę!!! No i super, że dzieciaczki już tyle ważą, choć Tobie akurat z tą Ich wagą musi już być ciężko, ale jeszcze troszkę... Aha, i widze, że w niedzielę Twój synuś ma urodzinki, więc już dziś wszystkiego najlepszego dla Niego i 100 latek :-D:-D:-D

Madziakowalik, a (nie)dziekuję! Mam nadzieję, że szybko przejdzie ;-)...

Dziś na obiadek zachciało mi się ryżu z jabłkami, pachnie w całym domu :-D:-D:-D Ciekawam tylko czy Oliwia zechce spróbować... Udanego weekendu życzę!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
moje dziewuszka juz chodzi :) caly dzien na maszerowala sobie po domku ale jestem szczesliwa a niunka jaka jest szczesliwa . bardzo jej sie to podoba i chodzik oszedl w odstawke . milego weekendu . krycha ja jutro zrobie sobie ryz z jablkami zachcialo mi sie normalnie :)

dzien doberek:)

Alex powodzenia na badaniu:)
Madziakowalik gratulacje dla coreczki
Drozdi i jak tam piesek?kiedy go bedziecie mogli zabrac????i co z ta cena ostatecznie???ile musicie zaplacic??????bo ostatnio to chyba bylo 2500 euro czy sie myle?????

milego dnia babeczki

hej babki:-)
Aguś no więc dzisiaj rano rozmawialiśmy z babką i 7 grudnia pieska można odebrać:tak: rośnie jak szalony,jest duży i grubiutki,ciągle je i śpi:-D typowy noworodek:-D no a cena tak jak piszesz:sorry2: ja to tak na dwa razy ale wiesz jak mój T-obiecał psa,napalił się i słowa dotrzyma.no on to normalnie mi i dzieciakom by nieba przychylił:-p

Hej, hej! He, dzieciaki śpią smacznie więc, ta - da, oto jestem :-p:-D

Madziakowalik, no to super, że Mayeczka już zaczęła chodzić :tak: gratulacje!!!

Alex2339, i jak tam wizyta kontrolna? Oczka zdrowe? A z tym trójpakiem toż to ostatnie podrygi :-D Kiedy masz kolejną wizytę w szpitalu?

Drozdusia, śliczny prezent dla dzieciaczków na Mikołaja będziecie mieli :tak: A jak przeczytałam opis Waszej psinki to mi się z moim Filipem skojarzyło :-D:-D:-D:-D A wiesz, że już musiałam zmienić pampki dla Młodego? Teraz noszą ten sam rozmiar z Oliwią, już :szok::szok::szok: jestem przerażona!!!!!! Myślałam, że będzie bardziej jak u Ciebie, później, a tu takie cóś :baffled::szok::baffled:...

Słonka by się trochę zdało... Ale i tak udanego dnia życzę :sorry2:

Drozdusia no faktycznie cena nieziemska ,ale znam Twojego T i wiem,ze by Wam wszystko kupil:)oczywiscie czekam na wiesci coby tego okraglaczka poznac no i Mayi przedstawic,bo ona niestety z pieskami to na odleglosc i trzebaby bylo ja troszke przyzwyczaic,bo tak czy inaczej stycznosc z Waszym milusinskim bedzie miec dosyc czesto przeciez:)

Krycha no to plusem tego ,ze maly Ci ta rosnie jest to,ze kupujac pieluchy nie musisz brac 2 roznych rozmiarow:):):)

noooo....ja sniadanko zjadlam,Maycia spi ,A robi porzadek na ogrodku( rabie drzewo i przenosi mi blizej domu,cobym nie musiala daleko latac) a ja odpoczywam.....niedlugo dziatwa ze szkoly powroci i sie bedzie dziac hehehhe...a jutro sie wyjasni chyba co bedzie z tym moim przygarnietym synkiem:) moze zrobia z nas rodzine zastepcza.....:):):)

reklama
Do góry