Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzindusia na ogólnym też ci napisałam ale na wszelki wypadek tu też ci podam numer do mojej koleżanki Agaty,jest kosmetyczką i wykonuje makijaż permanentny- 0872651917
z braku czasu właśnie.już jakiś czas pracuje w zawodzie i ma doświadczenie,może nawet przeprowadzać jakieś szkolenia jako trener.latała wciąż na jakieś kursy i szkolenia do PL.to tyle co mogę napisaćz tym paszportem to nie prawda. to ze dziecko ma nie kwalifikuje rodzica zeby mial. to ty musisz spelnic pewne warunkiw sumie niewiem po co komu irlandzki paszport. no ale to z tego co wiem.
... No, chyba, że do spania, ale na to akurat sobie pozwolić nie mogę... hej, no wreszcie ktos sie odezwal...Jak sie robi suwaczki? Hm... bardzo duzo jest postow do przeczytania.. moze ktos stresci o czym bylo??
bo niestety nie mam czasu czytac
Czy ktos sie orientuje jak to jest z irlandzkim paszportem... Czy to prawda ze jesli dziecku uda sie wyrobic to rodzic dostanie tez bez problemu?
Hm... nie wiem co mam o sobie pisac i co was interesuje... Jestem mama samotna i chetnie zapoznam sie z innymi mamamiMoj maly niedlugo sie wybiera do playschool na 3 godzinki dziennie, co bedzie kosztowac 50e tygodniowo... Niestety urodzil sie w grudniu wiec na darmowa preschool kwalifikuje sie dopiero za rok
Macie jakies wrazenia z takowych playschool w Limerick?
Pogoda super, wlasnie wrocilismy ze spacerku
Pozdrawiam

tego się nawet streścić nie da, tyle tam naklepane... Może lepiej do przeszłości nie wracać, no chyba, że masz wielką ochotę
! Co do suwaczka to tworzysz sobie jak Ci się podoba i kopiujesz link z URL na początku i wklejasz w USTAWIENIA - EDYTUJ SYGNATURĘ, tam na dole masz takie okienko jak do pisania wiadomości i tam wklejasz linka, a potem to już tylko ZAPISZ SYGNATURĘ poniżej i zrobione ;-)! Mam nadzieję, że Ci się uda. Do przedszkola się nie odniosę, bo u nas jeszcze nie pora. Długo już jesteś w Irlandii? W której części miasta mieszkasz? kurka ja bym do kosmetyczki na permanentny nie poszla. raczej do kosmetologa![]()