reklama

Mamy z Limerick

dzieki megan.....
ty to juz powinnas byc obslugiwana w tym szpitalu bez kolejki hehhe tyle razy juz bylas:):):)
a ja dzis bylam u gp.....pobral mi krew i mocz do badania i wyslal zgloszenie do szpitala do kliniki wczesnej ciazy:) mam nadzieje ze jeszcze przed swietami jakiegos skana mi zrobia:)

reklama
a ja mam doła dziewczyny:( tak się cieszyliśmy z tego samochodu, chyba za bardzo-okazało się, że mój mąż może ubezpieczyć samochód o pojemności silnika 1.6, powyżej już nie!!! ale wiocha! a to autko od Gosi ma 2.0!!!!! pol dnia dzis spędzil na dowiadywaniua się, niestety nic się nie da zrobić, no chyba ze bylby w IE 3 lata...a jesteśmy kilka miesięcy..buuuuuuu:-(

za bardzo się cieszyłam chyba...

heh dziwne to trochę!!
i co teraz zrobicie??
ale sprawdzaliście w różnych ubezpieczalniach??

agusia...
mnie już tamtraktują jak stałego bywalca,mój lekarz dokarmia mnie słodyczami itd..ale dzisiaj dostałam opierdziel,że przyszłam z małą!!bo mają wysyp przed świąteczny!!
ale jak przyszedł mój lekarz,to już nie marudzili,bo ja nie miałam jej z kim zostawić a Książe nie może brać teraz wolnego,bo mają zapier......przed świętami

aine jak to do 1.6?????????? pierwsze slysze o takim czyms....a w axie byl? ja mam w axie ubezpieczenie jestem tu 2 i pol roku swoj samochod ubezpieczalam poltora roku temu i silnik ma pojemnosc 2 litry....i nikt mi nigdy nie powiedzial ze nie moge ubezpieczyc....a jak znam zycie to sie pewno dowiadywaliscie w hibernianie albo quinie:):):)
tak???? aaa i znizki z polski tez honoruja jesli masz.....wystrczy zaswiadczenie po angielsku ktore wyda ci twoja polska bezpieczalnia za darmo:):):) ja mam 70 procent znizki:):):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry