reklama

Mamy z Limerick

Kaja mi nikt też nic o tych ruchach nie mówił ( a przecież to moja druga ciąża tu i z małą też nikt nic nie kazał)zresztą byłam w poniedziałek w szpitalu to chyba by coś powiedzieli,ale nic...
a tak na marginesie to bym się chyba wściekła jakbym miała tam coś wpisywać,bo moje bobo rusza się niemal 24h!!!a słonica jest taka wielka,że każdy jej ruch sprawia ból czego z Susanaah nie miałam

reklama
Dzień dobry!!!! Już do Was przyjechałam, hehe :tak:!!! U siostry milusio było, ale czas wrócić do rzeczywistości... Okropnie żałuję, że osiedliła się tak daleko od nas :dry:, tęsknię za nimi przeokropnie, ale co zrobić... Dobrze, że moja siostra w końcu znalazła pracę i zaczyna im sie ukadać :sorry2:! Ale nie ukrywam, że częstsze wizyty bardziej by mi pasowały...
Zimno :baffled:, nie chce się nosa z domu wystawiać! Dobrze, że dziś nie muszę to sobię z Oliwcią posiedzimy w ciepłym, a co, hehe...
Miłego dnia życzę, pozdrawiam, papatki ;-)

cześć kobitki:)
ja już niedługo się z Wami rozstanę na jakiś czas, bo lecimy do PL( a nasza Aga nas zawozi na lotnisko hihi, fajnie). A u mojej matuli neta nie ma, buuuu...moglaby sobie w końcu podłączyć hehe.
A wiecie co wam powiem? jakoś tak nie tęsknię za Polską, zaczynam sie chyba aklimatyzować:-)Nawet ostatnio pierwszy raz mi śmignęła myśl, że może by tak na stałe osiąść w IE...;-) zobaczymy...

reklama
a ja wyszłam w to zimno i żałuję jak cholera!!nic nie kupiłam zamarzłam Susanaah całą drogę marudziła,a teraz śpi!!!
byłam u GP bo nadal jestem chora!!przepisał mi jakieś leki i kazał,,,,biegać po schodach!!!!!dzidzia ponoć już jest gotowa i trzeba jej trochę pomóc,ale komu się chce biegać,a w dodatku co sąsiedzi sobie pomyślą????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry