ms.marple
Zadomowiona(y)
dzieńdoberek właśnie się zastanawiam, czy uda nam się dzisiaj na spacerek wyjść 
gastone fantastyczne zdjęcia, twój mąż ma niewątpliwie talent
może wybierzemy się z Bąblem po taki piękny portret, ja mam fioła na punkcie zdjęć uwielbiam je robić (ale jestem beztalenciem w tym względzie) i układać w albumach, ostatnio nawet mąż kupił mi drukarkę do zdjęć bo narzekałam, że nie mam czasu ich edytować i wysyłać przez internet 
mam nadzieję, że megan dobrze idzie

gastone fantastyczne zdjęcia, twój mąż ma niewątpliwie talent
może wybierzemy się z Bąblem po taki piękny portret, ja mam fioła na punkcie zdjęć uwielbiam je robić (ale jestem beztalenciem w tym względzie) i układać w albumach, ostatnio nawet mąż kupił mi drukarkę do zdjęć bo narzekałam, że nie mam czasu ich edytować i wysyłać przez internet 
mam nadzieję, że megan dobrze idzie

... Muszę się Wam pochwalić, że moje dziecię przespało dziś w nocy 2 razy po pięć godzin (z godzinną przerwą na karmienie i zmianę pieluszki) - SZOK!!!!!! Częściej tak proszę
... Ms.Marple - pogoda taka nieciekawa, mało spacerowa, chyba, że taką lubisz ;-)... My siedzimy w domku :-), w ciepełku!
, no i cierpliwości w czekaniu na wiadomości od Megan234 dla nas wszystkich, a przede wszystkim dla Niej samej 
!!!miałam wizytę z podpalaną,ale nie tą znienawidzoną,choć ona też dzisiaj była!!!wieści mam takie,że chyba lecę do Pl??!!muszę jeszcze z księciem pogadać!!