Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cześc dziewczyny.... ja lecialam w 40 tygodniu ciąży do PL (miałam pozwolenie od lekarza na piśmie) i nikt mnie nie zaczepił... więc może lepiej żeby Magda poleciała...
cześć dziewczyny!
obiecuję pózniej zajrzeć na zdjęcia Gastone męża,w tej chwili nie jestem w stanie:-(!!
Dzisiaj w szpitalu nie przyjmowwał żaden europejczyk!!!miałam wizytę z podpalaną,ale nie tą znienawidzoną,choć ona też dzisiaj była!!!wieści mam takie,że chyba lecę do Pl??!!muszę jeszcze z księciem pogadać!!
wiecie na kiedy mam termin???bo ja niestety nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miałam nawet tłumaczkę na wizycie,żeby nie było niedomówień!!!!nic nie zrobią przed 14 lutym!!!!!!!!!!!!!!!nie wywołają mi porodu do 14 lutego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a dziecko się nie rusza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!podłączali mnie na przemian dousg i ktg i nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!najśmieszniejsze jest to,że wg nich ja nie byłam w ciąży w momencie kiedy miałam pierwszą wizytę u GP!!!(gp wysłał list do szpitala niby tydz przed dojsciem do zaplodninia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!boję się,że to się skończy jak u moni!!!!!!napiszę pózniej bo nie mam siły
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ręce i gacie opadają... 
cześc dziewczyny.... ja lecialam w 40 tygodniu ciąży do PL (miałam pozwolenie od lekarza na piśmie) i nikt mnie nie zaczepił... więc może lepiej żeby Magda poleciała...
A czemu nie zaczniesz od wizyty w Medipolu u ginekologa? Są w prawdzie różne opinie na jego temat, ale wydaje mi się, że warto spróbować...
... czy nie moglabys pojechac do jakiegos innego szpitala zawsze to bezpieczniejsze niz lot samolotem....
Poleciłabym Ci swój szpital, ale on w Dublinie jest... może jedź do innego bliższego, gdzie nie zlekceważą tak Twojego stanu
Trzymaj się dzielnie. Powodzenia:-)do medipolu nie pójdę bo uważam,że to konował!!!!myślałam jeszcze o Corku!!!ale najpierw rozmowa z Księciem!!!a może ostry seks i pójdzie??