reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Limerick

ano robimy u Cytruska.... ale jestem zla na maksa normalnie z ciasta nici to znaczy biszkopt juz upieczony.... zaczynam miksowac smietane na bita smietane i mi sie spalil mikser... a juz wszystko gotowe procz tej nieszczesnej smietany...galaretka rozpuszczona owoce pokrojone.... ja nie wiem co jutro przyniose bo nie mam pomyslu chyba pojde do sklepu i ciastka jakies kupie.... ojjjj :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
ano robimy u Cytruska.... ale jestem zla na maksa normalnie z ciasta nici to znaczy biszkopt juz upieczony.... zaczynam miksowac smietane na bita smietane i mi sie spalil mikser... a juz wszystko gotowe procz tej nieszczesnej smietany...galaretka rozpuszczona owoce pokrojone.... ja nie wiem co jutro przyniose bo nie mam pomyslu chyba pojde do sklepu i ciastka jakies kupie.... ojjjj :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ej Justysia co sie martwisz;-)zrob bez bitej smietany na pewno bedzie przepyszne:-).Zmykam dziewczeta obejzec serialik i do lozeczka:sorry:
Do jutra papa

bez bitej smietany hihih to to tylko biszkopt i owoce by byly hihihi bo kremu tez zrobic nie moge bo tez trzeba go miksowac lipa na calego aaaaaaaaaaa:angry::angry::angry:

Aga Wszystkiego najlepszego!!!
ja dzis pierwsza?niemozliwe:-)
Czekam na was dziewczynki
Justysia ale cos wspominalas o galaretce?Polej ten biszkopt z owocami galatetka i sie zje;-)

Dzien dobry mamuski.Agnieszka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin,aby wszystkie twoje marzenia sie spelnily i zebys doczekala zdrowego, slicznego synka!

dzień dobry
i nawet słoneczko wyszło po straszliwej nocy z gradem

a my dzisiaj z Bąblem zaspaliśmy:zawstydzona/y: i mam tylko nadzieję, ze coś zdążę upichcić:zawstydzona/y: na imprę
Krycha jak tam zdrówko? , niepokojące te Twoje duszności:baffled: idź koniecznie do lekarza, (dostałam priva) musisz się wyleczyć bo pyszna kawka u gastone stygnie :-D

AGA STO LAT! STO LAT! opowiedz jak to to jest skończyć osiemnaście latek:-D:-D:-D:-D

Aga wszystkiego najlepszego :) buziaki i milego spotkanka,ja nie wiem czy dzis dojade,domi jest w przedszkolu do 12.30,no i humorek nie dopisuje tylko bym wam smecila.papa
natinke w końcu jesteś w ciąży, dziwne by było gdyby nastrój Ci nie skakał, nikt Cię lepiej nie zrozumie od nas, bo jeszcze pamiętamy :-D możliwe jest, że zanim dojedziesz na imprę humorek się poprawi albo my go poprawimy :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry